Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας ανακαλύπτει το παρελθόν του Μελέτη

09:09 15/10/2021 - Πηγή: Youfly

Η νέα εβδομάδα των Άγριων Μελισσών θα είναι γεμάτη ανατροπές με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Η Πηνελόπη αποκάλυψε στην Κορίνα το ερωτικό της παρελθόν με τον Μελέτη. Στην συνέχεια, η Κόρινα φανερά εκνευρισμένη αλλά και προδομένη από τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες, πιάνει τον πατέρα της Ακύλα και του λέει τα πάντα σχετικά με τον Μελέτη και το παρελθόν του με την ξαδέρφη του Πηνελόπη.

Τι θα δούμε την Δευτέρα 18/10;

Η εμφάνιση

της Μυρσίνης στη γιορτή του Σέργιου προκαλεί μεγάλη αναταραχή σε όλους. Ο Δούκας δέχεται τη βοήθεια του Ακύλα προκειμένου να αθωωθεί. Η Δόμνα κάνει μια συγκλονιστική κατάθεση και είναι η σειρά του Δούκα να ανέβει στο εδώλιο. Ο Λευτέρης δίνει στη Δρόσω να διαβάσει το θεατρικό του και της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση.

Το μεγάλο μυστικό της Ζωής

Ο Βάϊος παρακολουθεί στενά τον Λάμπρο που συναντιέται με την Ανθή. Θα φτάσει το γράμμα του στα χέρια της Ελένης; Η Ζωή εξομολογείται ένα μεγάλο της μυστικό στον Κωνσταντή. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στην Κορίνα την αλήθεια για τη σχέση της με τον Μελέτη.

Πώς θ’ αντιδράσει ο Ακύλας στις Άγριες Μέλισσες όταν το μάθει για τον Μελέτη; Πόσο ψύχραιμος θα φανεί απέναντι του;

Δείτε ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Η άβολη συνάντηση ανάμεσα σε Δρόσω και ΚωνσταντήΆγριες Μέλισσες – Κορίνα: «Πλάγιαζε με την ξαδέλφη του, πατέρα»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας ανακαλύπτει το παρελθόν του Μελέτη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα