Μαριάννα Τουμασάτου Συνέντευξη: Το «Μόλις Χθες», οι σειρές και τα ριάλιτι

08:53 15/10/2021 - Πηγή: Youfly

Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλά στο youfly.com και εξηγεί γιατί είπε «ναι» στη καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις χθες». Επίσης λέει για το ρόλο της Μαρίας Γαζή, αλλά και για την εξωσυζυγική σχέση της -στη σειρά- με τον Αντώνη, εκφράζει τη δυσφορία της για κάποια ριάλιτι προγράμματα και αποκαλύπτει το λόγο που θα απουσιάζει τη φετινή σεζόν από το θεατρικό σανίδι.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλά για τη σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις χθες». Διαβάστε όλη τη συνέντευξη που μας έδωσε.

Τι σας έκανε να πείτε ναι στο «Μόλις χθες»

του ΣΚΑΪ;

Κατ’ αρχάς η εταιρία παραγωγής που απαρτίζεται από άτομα τα οποία γνωρίζω χρόνια τώρα και τους εμπιστεύομαι γιατί έχουν αποδείξει ότι κάνουν πολύ προσεγμένες δουλειές. Μέτρησε στην απόφαση μου επίσης και το σενάριο που φέρει τις υπογραφές της Ρένας Ρίγγα με την οποία έχω ξανασυνεργαστεί με εξαιρετική επιτυχία στη σειρά “Nταντά για όλες τις δουλειές” και της Ντέλας Φώσκολου με την οποία ήθελα πολύ να δουλέψω. Επιπλέον έχω δίπλα μου πολύ καλούς και αγαπημένους συναδέλφους όπως και ένα εξαιρετικό σκηνοθέτη το Βασίλη Θωμόπουλο με τον οποίο εκτός του ότι συνεργαζόμαστε χρόνια είναι και πολύ καλός φίλος. Όλα αυτά λοιπόν που σας προανέφερα μέτρησαν στην απόφαση μου για να πω το ναι.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Μόλις χθες»

Συστήστε μας την ηρωίδα που υποδύεστε;

Η ηρωίδα που υποδύομαι, η Μαρία Γαζή είναι μια μάνα η οποία είχε μια εξωσυζυγική σχέση. Επειδή ωστόσο έβαζε και βάζει πάνω απ’ όλους και όλα την οικογένεια της ο έρωτας παρέμεινε ένα μυστικό που έχει χαθεί στα βάθη των χρόνων. Η Μαρία Γαζή στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της του δύο της γιους, τους οποίους υπεραγαπά και προσπαθεί να προστατεύσει.

Τι σας κέρδισε περισσότερο στο χαρακτήρα της Μαρίας Γαζή;

Σε όλους τους ήρωες υπάρχουν πράγματα που σε γοητεύουν και πράγματα που δεν σ’ αρέσουν.

Τι σας αρέσει και δεν σας αρέσει λοιπόν στη Μαρία Γαζή;

Μου αρέσει που είναι καλός άνθρωπος και δεν μ’ αρέσει που ενίοτε γίνεται παθητική.

Έχετε κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύεστε;

Σε όλους του ρόλους οι ηθοποιοί έχουν κοινά και με όλους δεν έχουν τίποτα. Γιατί όλοι εν δυνάμει μπορεί να είμαστε όλα τα πράγματα.

Έχει τύχει να ζηλέψετε κάποιον ρόλο;

Δεν είναι του χαρακτήρα μου να ζηλεύω. Έχω μια κάθετη άρνηση στο συναίσθημα της ζήλιας.

Σε τι φάση βρίσκεται η σχέση σας με τον Αντώνη;

Όπως ήτανε πάντα. Βλέπουμε ότι είχανε χωρίσει και  ξαναβρέθηκαν μετά από χρόνια. Είναι μια σχέση σε εκκρεμότητα θα έλεγα. Δεν είναι ένας έρωτας που μπορεί να σταθεί τουλάχιστον στη παρούσα φάση οπότε μονίμως είναι σε μια αντιπαλότητα τα συναισθήματα με τη πραγματικότητα.

Πως θα δούμε να εξελίσσεται στη συνέχεια αυτή η σχέση;

Είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Είμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο ακόμη και δεν έχουμε τα επόμενα επεισόδια στα χέρια μας. Βέβαια και να ήξερα δεν θα σας έλεγα για να είμαι απόλυτα ειλικρινής.

“Δεν έχω άποψη ποτέ για τους ρόλους μου”

Εσείς πως θα θέλατε να εξελιχθεί αυτή η σχέση;

Δεν έχω άποψη ποτέ για τους ρόλους μου. Θέλω να πηγαίνουν όπως πηγαίνουν κι εγώ να τους ακολουθώ.

Πριν πάρετε το ρόλο στο «Μόλις χθες» είχατε δεχθεί πρόταση για να είστε σε άλλη σειρά;

Πάντα υπάρχει παραπάνω από μια πρόταση. Όταν είσαι τόσα χρόνια ηθοποιός όλο και κάποιος θα σε σκεφτεί.

Σειρές και ριάλιτι της τηλεόρασης

Πώς κρίνετε τα φετινά σίριαλ; Τα έχετε παρακολουθήσει;

Δεν έχω προλάβει καθόλου μέχρι στιγμής να δω σίριαλ στη τηλεόραση. Από τη μια έχω γυρίσματα κι από την άλλη έχω να ασχοληθώ και με τα διαβάσματα και τις δραστηριότητες της κόρης μου οπότε δε μου μένει χρόνος για να δω τηλεόραση. Θέλω να πιστεύω ότι τα Χριστούγεννα θα βρω την ευκαιρία να καθίσω στο καναπέ να τυλιχτώ στη κουβέρτα μου και πίνοντας ένα φλιτζάνι ωραίο καφέ να παρακολουθήσω κάποια επεισόδια απ’ όλα τα σίριαλ για να χαρώ συναδέλφους και παραγωγές γενικότερα.

Στη παρούσα φάση πιστεύετε ότι η τηλεόραση διανύει στιγμές του παρελθόντος;

Η ιστορία κάνει κύκλους πάντα και κάνει και στη τηλεόραση. Δηλαδή ξαναζούμε την εποχή που υπάρχουν πολλά ριάλιτι αν αυτό εννοείτε…

“Η θεματολογία κάποιων ριάλιτι ξεπερνά κάθε όριο”

Εκτός από ριάλιτι γίνονται και πολλά σίριαλ…

Ναι αυτό είναι αλήθεια. Είχαμε καιρό να δούμε να γίνονται σίριαλ. Θα μπορούσανε να γίνουν και περισσότερα. Εγώ πιστεύω στην ελληνική μυθοπλασία.

Θα προτιμούσα ωστόσο τα σίριαλ που γίνονται να βασίζονται σε πρωτότυπα σενάρια και όχι φορμάτ του εξωτερικού γιατί οι Έλληνες συγγραφείς έχουν δείξει ότι έχουν ικανότητες και φαντασία. Θα πρέπει να γυρίσουμε στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης που βλέπαμε σίριαλ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Πάντως χαίρομαι που η ελληνική μυθοπλασία ανακάμπτει. Είμαι ευχαριστημένη με τους βηματισμούς που κάνει η ελληνική τηλεόραση ως προς αυτό το κομμάτι. Από την άλλη ωστόσο βλέπουμε να γίνονται και πολλά παιχνίδια τα οποία είναι προσβλητικά για το ανθρώπινο είδος.

Αναφέρεστε στα ριάλιτι…

Αναφέρομαι σε κάποια από τα ριάλιτι. Δεν τα έχω δει. Μπαίνοντας στο ίντερνετ να δω κάποιες ειδήσεις διαπίστωσα ότι η θεματολογία κάποιων ριάλιτι ξεπερνά κάθε όριο.

Θεατρικά σχέδια υπάρχουν για φέτος;

Θεατρικά ήταν να γίνει κάτι αλλά τελικά δεν προχώρησε. Όσο υπάρχει η πανδημία δύσκολα μπορούμε να κάνουμε σχέδια. Δεν ξέρουμε πως θα ξυπνήσουμε αύριο, τι θα ανοίξουν, τι θα κλείσουν…

Δείτε επίσης:

Μόλις Χθες: Ένα γράμμα αναστατώνει την ΜαρίαΜόλις Χθες: Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Μαριάννα Τουμασάτου Συνέντευξη: Το «Μόλις Χθες», οι σειρές και τα ριάλιτι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα