YFSF: Οι προετοιμασίες συνεχίζονται – Δείτε backstage φωτογραφίες

15:37 1/2/2021 - Πηγή: Youfly

Το αγαπημένο σόου μεταμφιέσεων Your Face Sounds Familiar (YFSF) βρίσκεται στην τελική ευθεία, ενώ οι προετοιμασίες συνεχίζονται για την μεγάλη πρεμιέρα. Δείτε backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Υπενθυμίζουμε ότι το φετινό Your Face Sounds Familiar θα είναι all-star, δηλαδή θα συμμετέχουν διάσημοι καλλιτέχνες που είχαν λάβει συμμετοχή σε προηγούμενα Your Face

Sounds Familiar. Έτσι, οι 10 συμμετέχοντες είναι οι εξής:

Θανάσης ΑλευράςΚρατερός ΚατσούληςΛευτέρης ΕλευθερίουΚώστας ΔόξαςΜπέττυ ΜαγγίραΜατθίλδη ΜαγγίραΗσαΐας ΜατιάμπαΚατερίνα ΣτικούδηΤάνια ΜπρεάζουΊαν Στρατής

Η παρουσιάστρια θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ενώ η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: Μιχάλη Ρέππα, Τάκη Ζαχαράτο, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια.

Φωτογραφίες από το πρώτο επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar

Το φετινό Your Face Sounds Familiar στον ANT1 θα είναι πιο λαμπερό από ποτέ και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές μουσικές και διασκεδαστικές στιγμές, κάτι που παρατηρείται και από τις backstage φωτογραφίες. Βλέπουμε τους αγαπημένους  μας performers να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, ενώ οι μοναδικές τους αμφιέσεις προδίδουν ότι το πρώτο επεισόδιο θα είναι άκρως συναρπαστικό.

Η μεγάλη πρεμιέρα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο κι εμείς αναμένουμε με ανυπομονησία τις συναρπαστικές εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων.

Δείτε επίσης: 

Κωστής Μαραβέγιας ο τέταρτος κριτής στο YFSF – Το παρασκήνιοΡέππας, Ζαχαράτος & Παπουτσάκη στη κριτική επιτροπή του YFSFYFSF: Όλη η αλήθεια για την κριτική επιτροπή

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post YFSF: Οι προετοιμασίες συνεχίζονται – Δείτε backstage φωτογραφίες appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα