Έξαψη: Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει το νέο τραγούδι των τίτλων

14:35 1/2/2021 - Πηγή: Youfly

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει με τη μοναδική της φωνή το νέο τραγούδι των τίτλων της δραματικής σειράς του MEGA Έξαψη.

«Έξαψη παντού όταν σε βλέπω, γίνεσαι αθόρυβη κραυγή…».

Η «Έξαψη» το δυνατό ερωτικό δράμα του MEGA, που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό αποκτά το δικό της τραγούδι με τη φωνή της μοναδικής Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, ερμηνεύει

το νέο της τραγούδι «Έξαψη» που από σήμερα θα ντύνει μουσικά τους τίτλους της ομώνυμης σειράς του MEGA και θα μας «ταξιδεύει» παράλληλα με τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών, τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα, τα πάθη και τις ανατροπές της συμβιβασμένης τους ζωής. Τη μουσική υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Έξαψη: Kαθημερινοί άνθρωποι ρισκάρουν για τον έρωτα

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA, η «Έξαψη» σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, υπόσχεται ένα ταξίδι στον συναισθηματικό κόσμο καθημερινών ανθρώπων που ρισκάρουν για τον έρωτα αφήνοντας πίσω τους τη ζωή που πίστευαν ότι τους άξιζε.

H «Έξαψη» το νέο τραγούδι από την Νατάσα Θεοδωρίδου θα είναι διαθέσιμη σύντομα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Ταξιδέψτε με τη μαγική φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου:

https://www.instagram.com/p/CKozDE0p5iO/

Πρωταγωνιστούν:

Τάσος Νούσιας,Ιωάννα ΠαππάΑναστασία ΠαντούσηΝίκος ΠουρσανίδηςΚωνσταντίνος ΚάππαςΓιούλικα ΣκαφιδάΚίμων ΚουρήςΣοφία Μανωλάκου

Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα

Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου
Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένη Ψυλλιά κ.ά.  

«ΕΞΑΨΗ» κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA

#Exapsi

Instagram: @Exapsi_megatv

Συντελεστές:

Σενάριο: Τίνα ΚαμπίτσηΣκηνοθεσία: Βασίλης ΤσελεμέγκοςΔιεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης GSC, Βασίλης ΚλωτσοτύραςΠρωτότυπη Μουσική: DNA (Μιχάλης Νιβολιανίτης – Αλέξανδρος Χρηστάρας)Executive Producer: Σταύρος ΚαπελούζοςΔιεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Βασίλης ΔιαμαντίδηςΕκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

Δείτε επίσης:

Στην σειρά Έξαψη του MEGA η Νατάσσα ΘεοδωρίδουΈξαψη: Η Βίκυ ξυπνάει από το κώμα – Ο ένοχος πανικοβάλλεται

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Έξαψη: Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει το νέο τραγούδι των τίτλων appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα