Warner Bros: Πόσο κοντά είναι το σίκουελ του Joker;

21:18 7/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα επερχόμενο σίκουελ του Joker, ταινία την οποία απογείωσε η μοναδική ερμηνεία του Joaquin Phoenix, βρίσκεται ακόμα στα σχέδια και της Warner Bros. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα του έγκριτου The Hollywood Reporter, το οποίο επικαλείται ασφαλείς πηγές μέσα από το

τμήμα σχεδιασμού της Warner Bros.

Επερχόμενο σίκουελ για την ταινία Joker από την Warner Bros

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα το οποίο αναφέρεται εκτενώς στη νέα ταινία Superman, αναφέρει συγκεκριμένα ότι το Joker 2 είναι ήδη προγραμματισμένο να συμβεί. Και μάλιστα θα ανήκει στο σύμπαν της επερχόμενης και πολυαναμενόμενης ταινίας του Mat Reeves, The Batman, όπως και στην αντίστοιχη spinoff σειρά του ΗΒΟ Max με τίτλο, Gotham PD.

Σε περίπτωση που οι πληροφορίες του The Hollywood Reporter επιβεβαιωθούν, η χαρά των κινηματογραφόφιλων ανά τον κόσμο θα είναι απερίγραπτη. Όπως ενδεχομένως θυμάστε οι περισσότεροι, ήδη από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας της ταινίας τον Οκτώβριο του 2019, όλοι μιλούσαν και ζητούσαν διακαώς μια δεύτερη ταινία Joker με πρωταγωνιστή –φυσικά- τον συγκλονιστικό Joaquin Phoenix.

Από τότε, έχουμε δει και διαβάσει πλήθος δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για ένα σίκουελ της ταινίας. Ακόμα και το ότι τόσο ο Phoenix όσο και ο σκηνοθέτης ταινίας Todd Phillips, έχουν ήδη υπογράψει για τη συνέχεια της ταινίας που σάρωσε τα ρεκόρ και τα βραβεία.

O Joaquin Phoenix έχει πει για την ταινία Joker

Όσον αφορά τον Joaquin Phoenix, στο παρελθόν ο ίδιος είχε μιλήσει ανοιχτά αναφέροντας ότι επιθυμεί να δει μια δεύτερη ταινία Joker. Παράλληλα είχε αποκαλύψει ότι με τον Phillips συζητούν από πολύ νωρίς για το τί άλλο μπορούν να κάνουν με τον αντι-ήρωα της DC.

Συγκεκριμένα, από τη δεύτερη κιόλας εβδομάδα των γυρισμάτων είχε πει στον σκηνοθέτη «Todd, μπορούμε να κάνουμε άλλες δυο-τρεις ταινίες; Αυτό το πράγμα έχει τόσα πολλά να πει ακόμα. Φαίνεται ατελείωτο. Είναι ατελείωτες οι δυνατότητες του που μπορείς να πας με τον χαρακτήρα του Άρθουρ Φλεκ (Joker)».

Όσο για ένα επικείμενο σίκουελ είχε σημειώσει «Εξαρτάται. Υπάρχει ο κίνδυνος να σε θεωρήσουν ως στερεότυπο σε ένα ρόλο. Κι αυτό είναι κουραστικό. Παύεις να έχεις κίνητρο, να σ’ ενδιαφέρει. Μέρος της ομορφιάς του ρόλου για μένα ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία προσδοκία. Δεν υπέγραψα για να κάνω περισσότερες ταινίες. Ήταν μια κι έξω. Δεν θα έκανα ένα σίκουελ μόνο και μόνο επειδή η πρώτη ταινία ήταν επιτυχημένη. Αυτό είναι γελοίο». Ωστόσο πρόσθεσε πως «Θα εξαρτηθεί αν το σενάριο είναι εξίσου ενδιαφέρον. Δεν μπορεί να το κάνει κανείς μόνο για τα χρήματα», μια άποψη που συμμερίζεται και ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Μάλιστα, ο Phillips έχει ξεκαθαρίσει ότι μια δεύτερη ταινία Joker θα μπορούσε να συμβεί μόνο εάν στην ταινία εκτός από τον ίδιο επέστρεφε και ο Phoenix στον ρόλο του αντι-ήρωα της DC.

Η μοναδική ερμηνεία του Joaquin Phoenix

Σημειώνεται ότι η ταινία από την πρώτη στιγμή κέρδισε κοινό και κριτικούς. Με όλους να εξυμνούν την ερμηνεία του Joaquin Phoenix. Ο γνωστός ηθοποιός εκείνη τη χρονιά έκανε συλλογή βραβείων Α’ Ανδρικού Ρόλου σε κάθε μεγάλη διοργάνωση και φεστιβάλ, με κορυφαίο φυσικά το Όσκαρ Α’ Ανδρικού που κέρδισε για την καθηλωτική ερμηνεία του ως Άρθουρ Φλεκ (Joker).

Σίγουρα πάντως η Warner Bros. βλέπει θετικά ένα σίκουελ, καθώς θα επιθυμούσε διακαώς να επαναλάβει τη μεγάλη απήχηση και τεράστια εισπρακτική επιτυχία της ταινίας, η οποία έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε εισπράξεις στο παγκόσμιο box office.

Δείτε επίσης:

C’ Mon, C’ Mon: Η πρώτη ταινία του Χοακίν Φίνιξ μετά το JokerArmy of the Dead: Η νέα ταινία του Zack Snyder σε πάνω από 600 σινεμά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Warner Bros: Πόσο κοντά είναι το σίκουελ του Joker; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα