Βινύλιο: Φινάλε για την παρέα με τα χρυσά συμβόλαια

18:23 7/5/2021 - Πηγή: Youfly

Φινάλε απόψε για το Βινύλιο στο OPEN με ένα ροκ πάρτι που θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές από τις 23.15. Και φυσικά τα παιδιά από τη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν αφού η τηλεοπτική σεζόν έκλεισε με επιτυχία και κέρδη.

Επιτυχία γιατί τόσο το Βινύλιο,

που έχει φινάλε απόψε, πήγε πολύ καλύτερα από ότι θα περίμενε κανείς όσο και οι “Ράδιο Αρβύλα” που κατάφεραν να γίνουν συνήθεια να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία από πλευράς ανταπόκρισης του τηλεοπτικού κοινού με ποσοστά τηλεθέασης που θα ζήλευε κάθε κανάλι.

Τα μεγάλα συμβόλαια και οι υψηλές απαιτήσεις

Φυσικά, το OPEN πλήρωσε κάπως ακριβά την επιτυχία αυτή καθώς το ποσό που αμοίβεται ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του για όλη την παραγωγή ξεπερνά αυτό που εισέπραττε η Ελένη Μενεγάκη στο χρόνο. Εκείνη παίρνουν τα διπλά και μάλιστα για κάτι λιγότερο από έξι μήνες με τη διαφορά ότι στα χρήματα αυτά συμπεριλαμβάνεται όλη η παραγωγή των δυο εκπομπών και όχι μόνο η αμοιβή του Κανάκη. Και άντε οι “Αρβύλα” μπορείς να πεις ότι είναι καθημερινή εκπομπή και δη ζωντανή, αλλά το “Βινύλιο” λες ότι βγαίνει και λίγο τσάμπα από τη στιγμή που άλλα συμφώνησαν και άλλα προέκυψαν.

Γιατί η αλήθεια είναι αρχικά η συμφωνία προέβλεπε εκπομπή που θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα, αλλά όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα εκεί ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του συνειδητοποίησαν ότι κουράζονται πολύ από το καθημερινό και δεν προλαβαίνουν να ανταπεξέλθουν και σε μια δεύτερη εκπομπή. Ετσι, το Βινύλιο έγινε εβδομαδιαίο.

Ωστόσο, φαίνεται πως ήταν τέτοια η κούρασή τους που δεν κατάφεραν τελικά να βγάλουν ούτε τις 10 εκπομπές που είχαν υποσχεθεί στους τηλεθεατές και είχαν ανακοινώσει καθώς το Βινύλιο τελειώνει απόψε μετά απο 8 συνολικά παιγμένες εκπομπές.

Η υψηλή τηλεθέαση δίνει άλλο αέρα στον Κανάκη

Δεν χρειάζεται να σας πω για τους όρους του συμβολαίου όπου για ακόμη μια φορά ο Αντώνης Κανακης δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν στο κανάλι – ευτυχώς να λέμε που κάνει νούμερα και μαζί με την Καινούργιου και Χρηστίδου σώζουν το γοήτρο του σταθμού – και επιθυμεί να ξέρει τι θα παίξει πριν και μετά την εκπομπή του ενώ εκείνος αποφασίζει ακόμα και για τις διαφημίσεις ή τις ταινίες ή ακόμα και για το πότε θα ρίξει τίτλους τέλους. Δηλαδή άλλες φορές η εκπομπή τελεκώνει 21.00, άλλες 21.10 και άλλες 20.55 ανάλογα με τα κέφια και την όρεξη της παρέας.

Να σας θυμίσω ότι κάτι ανάλογες απαιτήσεις είχαν και στον ΑΝΤ1 και τα έσπασαν αλλά και στον ΣΚΑΪ που επίσης οι Ραδιο Αρβυλιώτες έφυγαν εν μκια νυχτί με άσχημο τρόπο και με αλληλοκατηγορίες που λίγο έλειψαν να τους στείλουν στα δικαστήρια με το κανάλι. Και τώρα που αναφέρθηκα στο φινάλε για το Βινύλιο, ότι  και το Ράδιο Αρβύλα θα τελειώσει για φέτος τέλη Μαίου, καθώς πατροπαράδοτα ο Ιούνιος βρίσκει τον Κανάκη και την παρέα του εκτός πλατό.

Πρώτοι κλείνουν τη σεζόν, τελευταίοι την ανοίγουν χρόνια τώρα. Πάντως, παρά τους όρους, τις προϋποθέσεις, τους αστερίσκους, τις διαπραγματεύσεις και τα πολλά μηδενικά στο συμβόλαιο όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης Κανάκης και οι Θεσσαλονικείς θα συνεχίσουν και του χρόνου στο OPEN. Μην σας πω ότι ίσως θα είναι και οι μόνοι από τους φετινούς; Και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν!

Δείτε ακόμα:

OPEN: Το τελευταίο Βινύλιο της σεζόν έρχεται με ροκ διάθεσηΙεροκλής Μιχαηλίδης: Έρχεται ως «γιαγιά» να καλύψει το Βινύλιο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Βινύλιο: Φινάλε για την παρέα με τα χρυσά συμβόλαια appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα