Walking Dead: Ανακοινώθηκαν τα νέα επεισόδια της σεζόν 10

22:50 20/11/2020 - Πηγή: Youfly

Η σειρά Walking Dead επέστρεψε με μια νέα απολαυστική σεζόν, δίνοντας μεγάλη χαρά στους fans που την περίμεναν πως και πως. Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη από το AMC, νέα επεισόδια της σεζόν 10 καταφθάνουν τον Φεβρουάριο, του 2021.

Walking Dead: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα νέα
επεισόδια της σεζόν 10

Η σεζόν 10 της σειράς Walking Dead συνεχίζει με έξι νέα επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν για πρώτη φορά στις 28 Φεβρουαρίου του 2021, στις 9μμ. Μετά την ημερά της πρεμιέρα, τα επεισόδια θα προβάλλονται ξεχωριστά κάθε Πέμπτη, από την υπηρεσία Streaming AMC και AMC Plus.

Οι πρωταγωνιστές θα είναι, μεταξύ και άλλων, οι: Robert Patrick, Hilarie Burton Morgan και Okea Eme-Akwari. Σχετικά με το εάν θα υπάρξει και 11η σεζόν, τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε πως λογικά θα υπάρξει σεζόν 11, αλλά θα είναι η τελευταία της σειράς. Οι πρωταγωνιστές Norman Reedus και Melissa McBride θα πρωταγωνιστήσουν σε ξεχωριστή σειρά spinoff.

Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα έξτρα επεισόδια της 10ης σεζόν της σειράς Walking Dead:

Walking Dead – Σεζόν 10 – Επεισόδιο 1: Home Sweet Home

Η Maggie (Lauren Cohan) επέστρεψε με μια ιστορία που δεν είναι έτοιμη να μοιραστεί, ακόμη και όταν το παρελθόν της φτάνει. Η ασφάλεια του Negan (Jeffrey Dean Morgan,) διακυβεύεται ξανά. Ο Daryl (Norman Reedus) και η Maggie πολεμούν μια αόρατη και άγνωστη απειλή.

Walking Dead – Σεζόν 10 – Επεισόδιο 2: Βρες με

Μια περιπέτεια για τους Daryl και Carol (Melissa McBride) φέρνει τα πάνω κάτω, όταν συναντούν μια παλιά καμπίνα. Ο Ρικ εξαφανίζεται, καθώς ξαναζήσει μια εποχή που μόνο η αποκάλυψη μπορούσε να εκδηλωθεί.

Walking Dead – Σεζόν 10 – Επεισόδιο 3: Λίγο ακόμα

Ο Gabriel (Seth Gilliam) και ο Aaron (Ross Marquand) ψάχνουν για τρόφιμα και προμήθειες για να επιστρέψουν στην Αλεξάνδρεια. Οι μικρές τραγωδίες οδηγούν σε μεγαλύτερες τραγωδίες, καθώς η πίστη είναι σπασμένη και η αισιοδοξία είναι κατακερματισμένη όταν τεθούν στην απόλυτη για αυτούς δοκιμασία.

Επεισόδιο 4: Η Σχισμή

Οι Eugene (Josh McDermitt), Ezekiel (Khary Payton), Yumiko (Eleanor Matsuura) και Princess (Paola Lázaro) συλλαμβάνονται και χωρίζονται. Η πριγκίπισσα παλεύει με τις αναμνήσεις του τραυματικού της παρελθόντος και προσπαθεί να ξεφύγει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με τη βοήθεια του Ιεζεκιήλ.

Walking Dead – Σεζόν 10 – Επεισόδιο 5: Η Απόκλιση

Ο Ντάριλ και η Κάρολ βρίσκονται σε μια διακλάδωση στο δρόμο και κατευθύνονται σε ξεχωριστές πορείες. Ο καθένας, ακολουθώντας το δικό του τρόπο επιβίωσης, μετατρέπει τις εύκολες προκλήσεις σε πιο δύσκολες. Τα μεμονωμένα ταξίδια τους θα είναι το απαραίτητο στοιχείο για να επιδιορθώσουν τη φιλία τους, ή είναι η μόνιμη απόσταση μεταξύ τους;

Επεισόδιο 6: Εδώ είναι ο Νεγκαν

Η Κάρολ πηγαίνει τον Νέγκαν σε ένα ταξίδι, ελπίζοντας να μειώσει την ένταση. Ο Νέγκαν αντανακλά τα γεγονότα που τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο και καταλήγει σε ένα σημαντικό συμπέρασμα για το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης:

Η Αντζελίνα Τζολί ως σκηνοθέτης με πρωταγωνιστή Τομ ΧάρντιΣοφία Λόρεν: Mεγάλη επιστροφή στα 86 με το Life Ahead στο Netflix

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Walking Dead: Ανακοινώθηκαν τα νέα επεισόδια της σεζόν 10 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα