U2 The Virtual Road: Η νέα εικονική εμπειρία που θα τρελάνει τους ροκάδες

15:56 2/4/2021 - Πηγή: Youfly

Η νέα εικονική εμπειρία που προκαλεί ήδη φρενίτιδα στους φανς της ροκ μουσικής και των θρύλων της ροκ U2! Το U2: The Virtual Road, δεν είναι μια απλή συναυλία, αλλά έτσι ονομάζεται η νέα σειρά ενεργειών που ανακοινώνουν οι U2.

Πρόκειται για 4 εμβληματικές

συναυλίες που θα προβληθούν για πρώτη φορά μέσα από το κανάλι τους στο Youtube και θα είναι διαθέσιμες για 48 ώρες.

Μάλιστα μέσα από την εμπειρία του U2: The Virtual Road, το κοινό θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά να δεί ψηφιακά, όχι μια συναυλία, αλλά τρείς εκ των τεσσάρων συναυλιών από τις περιοχές Slane, Red Rocks & Mexico.

Από εχθές έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τους U2 στη συναυλία τους με τίτλο “Popmart” στο Μεξικό το 1997, ενώ στις 10 Απριλίου και για 48 ώρες διαθεσιμότητας, θα προβληθεί η συναυλία τους στο Παρίσι το 2015, από την περιοδεία τους με τίτλο «iNNOCENCE + eXPERIENCE».

Οι παραπάνω πρόκειται για δύο από τις πιο επικές συναυλίες στην ιστορία του συγκροτήματος και γενικότερα της ροκ μουσικής.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: 

U2: Η επετειακή επανακυκλοφορία για τα 20 χρόνιαAmy Winehouse: Το νέο ντοκιμαντέρ του BBC για τη ζωή της

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post U2 The Virtual Road: Η νέα εικονική εμπειρία που θα τρελάνει τους ροκάδες appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα