Top Chef: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

10:32 7/9/2021 - Πηγή: Youfly

Η πρώτη ομαδική δοκιμασία του νέου ριάλιτι μαγειρικής είναι γεγονός. Ποιοι ήταν οι νικητές και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Top Chef;

Δυστυχώς για την ομάδα της Ειρήνης τα πράγματα δεν είχαν καλή εξέλιξη, με τους παίκτες να βρίσκονται στον τάκο, για να βρεθεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στους παίκτες ζητήθηκε να ετοιμάσουν ένα ρομαντικό δείπνο, χρησιμοποιώντας υλικά από το pantry. Μετά το τέλος της δοκιμασίας οι τρεις κριτές Γιώργος Βενιέρης, Αστέριος Κουστούδης και Γκίκας Ξενάκης δοκίμασαν

τα τρία πιάτα και αποφάσισαν για τον πρώτο υποψήφιο.

Ανάμεσα στα πιάτα που τους απογοήτευσαν ήταν και αυτό του Χρήστου. Αφενός το γευστικό αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο, αφετέρου το το πιάτο δεν ήταν ολοκληρωμένο. Κάτι που προβλημάτισε ιδιαίτερα τους κριτές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Χρήστος να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Top Chef, με τους κριτές να του τονίζουν πως πλέον δεν έχει άλλα περιθώρια για λάθη.

Δείτε ακόμα:

Top Chef: Δίχασε το κοινό η πρεμιέραMasterChef: Αποχωρεί από τις κουζίνες

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Top Chef: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα