Κομάντα και Δράκοι: Πατέρας και κόρη εν δράσει στα γυρίσματα

00:30 7/9/2021 - Πηγή: Youfly

Τα γυρίσματα της σειράς Κομάντα και Δράκοι συνεχίζονται κανονικά και ο Βασίλης Μπισμπίκης με την Αναστασία Τσιλιμπίου περνούν «καλά» κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η μεταφυσική σειρά μυστηρίου αναμένεται να έχει πολλή δράση, έντονο σασπένς και μυστήριο . Η σειρά έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες μας εγείροντας το ενδιαφέρον του κοινού!

Τα

γυρίσματα πραγματοποιούνται στα Χανιά με τους ηθοποιούς να δίνουν μία μικρή γεύση στο κοινό από τα σκηνικά και τις τοποθεσίες. Εκείνο που προξένησε ακόμη περισσότερα ερωτήματα ήταν η φωτογραφία που ανήρτησε η Αναστασία Τσιλιμπίου με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι δύο πρωταγωνιστές υποδύονται τον πατέρα και την κόρη και όπως βλέπουμε στη φωτογραφία δε θα περάσουν κι ιδιαίτερα καλά στην εξέλιξη της ιστορίας. «Μπαμπάς και κόρη θα τα πάνε πολύ καλά σ’ αυτή τη σειρά», γράφει η ηθοποιός. Και οι δύο έχουν μαυρισμένα μάτια και αίμα τρέχει από τη μύτη τους. Γεγονός που υποδηλώνει ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης κι η Αναστασία Τσιλιμπίου στα Κομάντα και Δράκοι θα υποδυθούν τον Βασίλη Γιαννούλη και τη Ναυσικά Γιαννούλη αντίστοιχα. Ο Βασίλης είναι ένας τρυφερός πατέρας που θέλει να περάσει χρόνο με τα παιδιά του, ενώ η Ναυσικά είναι μία αντιδραστική 16χρονη, που δεν της αρέσουν οι αλλαγές κι είναι «κολλημένη» στον ψηφιακό της κόσμο.

Παρόλα αυτά, όλα θα αλλάξουν όταν θα πατήσουν το πόδι τους στην Κρήτη και κανείς δεν είναι έτοιμος γι’ αυτό!

Δείτε επίσης: 

Κομάντα και Δράκοι: Τα πρώτα πλάνα ξεπέρασαν τις προσδοκίεςΚομάντα και Δράκοι: Στα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Κομάντα και Δράκοι: Πατέρας και κόρη εν δράσει στα γυρίσματα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα