Top Chef: Ο Δημήτρης Σταρόβας έδωσε τα χέρια με τον Ατζούν;

10:51 5/8/2021 - Πηγή: Youfly

Τα ριάλιτι μαγειρικής κατακλύζουν σιγά σιγά την τηλεόραση με το Top Chef να μονοπωλεί αρκετά το ενδιαφέρον. Ο Ατζούν είναι αποφασισμένος να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επιτύχει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Δεν ποντάρει μόνο στο χρυσό έπαθλο, αλλά και στον παρουσιαστή. Ο Δημήτρης Σταρόβας φλερτάρει έντονα με τον ΣΚΑΪ και πιθανώς να είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του Top Chef.

Πιο συγκεκριμένα,

σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τραγουδιστής βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει με την Acun Media για το ριάλιτι μαγειρικής! Ο Ατζούν προσέγγισε τον τραγουδιστή, αφού ήθελε για το συγκεκριμένο πρότζεκτ ένα αγαπητό πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό, που γνωρίζει, όμως, και το αντικείμενο.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι πολύ ανοιχτός στην παρουσίαση του Top Chef, αφού αγαπάει τόσο την κουζίνα όσο και τη μαγειρική. Αυτό φαίνεται από τα βίντεο με συνταγές που ανεβάζει στο κανάλι του στο YouTube, ενώ μην ξεχνάμε ότι παλαιότερα παρουσίαζε στην ΕΡΤ3 την εκπομπή «Νηστικό αρκούδι».

Ο τραγουδοποιός είναι μία ευδιάθετη προσωπικότητα, έξω καρδιά, που κάνει χαβαλέ και σίγουρα θα δίνει μία ευχάριστη νότα στην τηλεόραση. Ο Ατζούν, λοιπόν, πέρα από το γεγονός ότι προσπαθεί να προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό με μία διασκεδαστική προσωπικότητα, προσπαθεί να “δελεάσει” και περισσότερους διαγωνιζόμενους. Υπενθυμίζουμε ότι ο νικητής θα κερδίζει 100.00€, αλλά και μία θέση σε ένα πολυτελές εστιατόριο!

Δείτε επίσης: 

Top Chef: Το χρυσό έπαθλο και το νέο στοίχημα του ΑτζούνΣΚΑΪ: Έρχεται το Top Chef – Στον αέρα το τρέιλερ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Top Chef: Ο Δημήτρης Σταρόβας έδωσε τα χέρια με τον Ατζούν; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Top Chef, Δημήτρης Σταρόβας, Ατζούν,Top Chef, dimitris starovas, atzoun