The Chair: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας σειράς του Netflix

17:05 1/7/2021 - Πηγή: Youfly

To The Chair είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss για το Netflix, ενώ κυκλοφόρησε το πρώτο teaser!

Πρόκειται για μια σατιρική σειρά με πρωταγωνίστρια τη Sandra Oh γνωστή μέσα από τους πρωταγωνιστικούς της

ρόλους στο Grey’s Anatomy (ως Cristina Young) και Killing Eve. Υπενθυμίζουμε ότι το νέο πρότζεκτ είναι μια από τις παραγωγές των Beniof και Weiss για το Netflix, σε συνέχεια της πολυετούς συμφωνίας που υπεγράφη τον περασμένο Αύγουστο.


Εκτός από την Oh, η οποία θα έχει και ρόλο εκτελεστικής παραγωγού, στη σειρά πρωταγωνιστεί επίσης ο Jay Duplass (ως Καθηγητής Dobson), ο οποίος είναι πιο γνωστός μέσα από τους ρόλους του ως Transparent και The Mindy Project. Showrunner και σεναριογράφος είναι η Amanda Peet, σύζυγος του Benioff.

Η υπόθεση τοποθετείται στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του (φανταστικού) πανεπιστημίου Pembroke με επικεφαλής την Ji-Yoon Kim (Sandra Oh) η οποία είναι η πρώτη και μάλιστα μη λευκή γυναίκα που αναλαμβάνει τη σημαντική αυτή θέση. H σειρά The Chair στο Netflix θα αναλάβει με κωμικό τρόπο να σχολιάσει κοινωνικό-πολιτικά ζητήματα, αφού φυσικά θα δραστηριοποιείται μέσα σε ένα Πανεπιστήμιο, όπως βλέπουμε στο teaser.

Οι υπόλοιποι χαρακτήρες της σειράς

Τη νέα σειρά The Chair στο Netflix θα απαρτήσουν επίσης οι Nana Mensah (New Amsterdam), που θα υποδυθεί τη Yasmin “Yaz” McKay, μία διάσημη, προοδευτική καθηγήτρια Αγγλικών και κλειστή συνεργάτιδα της Ji-Yoon (Sandra Oh) και η Holland Taylor (Hollywood) που θα παίξει την Joan Hambling, ένα έξυπνο μέλος του Αγγλικού τμήματος, που είναι πολύ καλή και έμπιστη φίλη της Ji-Yoon.

Η μίνι σειρά θα αποτελείται έξι επεισόδια με διάρκεια μισής ώρας και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 20 Αυγούστου. Μάλιστα πριν λίγες ώρες, το Netflix μας έδωσε μια μικρή γεύση με το teaser από την πρώτη σκηνή του The Chair.

Δείτε επίσης: 

Daniel Craig – Kate Hudson: Στις Σπέτσες για νέα ταινία του Netflix (εικόνες)Netflix Ιούλιος 2021: Νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post The Chair: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας σειράς του Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Chair, Κυκλοφόρησε, Netflix,Chair, kykloforise, Netflix