Survivor τελικός: Αλλάζει η ημερομηνία – Έρχεται νωρίτερα

13:55 3/6/2021 - Πηγή: Youfly

Ο τελικός του Survivor πλησιάζει απειλητικά, αλλά αυτή τη φορά έρχεται νωρίτερα και όχι αργότερα. Γιατί, όμως, ξαφνικά τέτοια βιασύνη; Ποια είναι η ημερομηνία του τελικού;

Σαν χθες ήταν όταν ανακοίνωσε η παραγωγή στους παίκτες ότι το Survivor θα πάρει παράταση. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο αποχώρησε ο Τζέιμς. Τα δεδομένα, όμως, αλλάζουν εκ νέου και αναμένεται να οριστεί νέα

ημερομηνία για τον τελικό του Survivor.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Ευτυχείτε, ο τελικός του Survivor μεταφέρεται μία εβδομάδα νωρίτερα και η ημερομηνία αλλάζει. Συνεπώς υπάρχει πιθανότητα αντί για τις 9 Ιουλίου που ήταν προγραμματισμένος να γίνει ο τελικός εξαρχής, να μεταφερθεί για τις 2. Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένη ημερομηνία, όπως άλλωστε αποκάλυψε και ο Γιώργος Λιανός στον Sfera!

Ο λόγος που βιάζονται τον τελικό του Survivor

Όπως είναι γνωστό, το Survivor έχει χάσει αρκετά τη δυναμική του. Από εκεί που έκανε 30+ στην τηλεθέαση έχει πέσει στο 24%, κάτι που υποδηλώνει ότι το τηλεοπτικό κοινό έχει κουραστεί. Όλοι οι δυνατοί παίκτες και τα φαβορί έχουν φύγει. Ούτε η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου δεν κατάφερε να εκτοξεύσει την τηλεθέαση στην κορυφή. Ύστερα από την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη και του Τζέιμς Καφετζή ξεκίνησε η “κατρακύλα”.

Παρόλα αυτά, έρχονται νέα δεδομένα, που μπορούν να ανανεώσουν το ριάλιτι επιβίωσης. Σε αυτό το σημείο, η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου ήταν αναγκαία, αφού το τηλεοπτικό κοινό θέλει να βλέπει δυναμικούς παίκτες.

Ο τελικός του Survivor πλησιάζει και η τελική ημερομηνία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης: 

Survivor: Καχύποπτος ο Μικρούτσικος για στημένη αποχώρηση ΤριαντάφυλλουSurvivor: Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ με τον Τζέιμς – Ποιος τον στήριξε (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor τελικός: Αλλάζει η ημερομηνία – Έρχεται νωρίτερα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα