Γρηγόρης Γκουντάρας: Χρυσή συμφωνία με ΣΚΑΙ – Big Brother και Εκπομπή

13:13 3/6/2021 - Πηγή: Youfly

Οι τηλεοπτικές μεταγραφές συνεχίζονται, με τις εκπλήξεις να είναι πολλές. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα αποχαιρετήσει το πάνελ της εκπομπής Ευτυχείτε, αλλάζοντας όχι απλά κανάλι, αλλά και είδος εκπομπής. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα είναι είτε ο νέος παρουσιαστής, είτε κεντρικός σχολιαστής, του Big Brother 2, μετακομίζοντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η εκπομπή Ευτυχείτε

ανήκει στην Barking Well Media, η οποία είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει ηχηρή “μετακόμιση”. Το Youfly.com είχε αποκαλύψει πως η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ALPHA να την περιμένει στην… γωνία. Τί θα συμβεί, όμως, τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ;

Δύο σε ένα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Φαίνεται πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα αναλάβει είτε την παρουσίαση, είτε τον ρόλο του κεντρικού σχολιαστή στο Big Brother 2, του ριάλιτι που φιλοξένησε -και θα φιλοξενήσει ξανά- ο ΣΚΑΙ.

Όσοι το παρακολουθούσαν, γνωρίζουν πως και ο ίδιος, αλλά και η σύζυγός του, η Ναταλί Κάκκαβα, έκαναν εξαιρετικό σχολιασμό στο ριάλιτι, τόσο μέσω Twitter, όσο και σε κάποια live του Big Brother, όπου εμφανίστηκαν ως guest καλεσμένοι.

Εκτός, όμως, από το Big Brother, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα κλείσει και τα Σαββατοκύριακα του στα πλατώ του ΣΚΑΙ. Κι αυτό γιατί θα παρουσιάσει, μαζί με την Ναταλί, την μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζουν τώρα η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης.

Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Χάρη Βαρθακούρη στο κανάλι, αλλά και στην τηλεόραση γενικότερα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας παίρνει την θέση του, τόσο στην βραδινή ζώνη, όσο και στην μεσημεριανή, χτίζοντας έτσι μία ισχυρή παρουσία στον ΣΚΑΙ.

Δείτε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Σενάρια για μεταγραφή βόμβα – Το κανάλι φαβορίOPEN: Έκλεισε επίσημα η Ελένη Τσολάκη – Ποιοι θα βρεθούν στο πλευρό της

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Γρηγόρης Γκουντάρας: Χρυσή συμφωνία με ΣΚΑΙ – Big Brother και Εκπομπή appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα