Survivor: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι στην Τουρκία

21:47 27/6/2021 - Πηγή: Youfly

Ο τελικός του Τουρκικού Survivor διεξήχθη ήδη, μια εβδομάδα νωρίτερα από την Ελλάδα! Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor στην Τουρκία;

Η δυάδα του τελικού ήταν αντρική υπόθεση, ενώ στην τελική τριάδα του ριάλιτι έφτασε και μία γυναίκα, κάτι που ίσως συμβεί και στο Ελληνικό Survivor! Ο Ατζούν κάλεσε τους παίκτες σε έναν εντυπωσιακό εξωτερικό χώρο, ο οποίος βρισκόταν στο λιμάνι του Γαλατά, στην Κωνσταντινούπολη!

Ποιοι
έφτασαν τελικό και ποιος αναδείχθηκε νικητής του Survivor στην Τουρκία

Η τελική τετράδα λοιπόν αποτελούνταν από την Αλέυνα Καλαίτσογλου, την Αυσέ Γιουμασέβα, τον Ισμαήλ Μπαλαμπάν και τον Γιγκίτ Πουράζ. Πρώτα αποχώρησαν οι δυο γυναίκες, με το τρόπαιο να κρίνεται ανάμεσα στους Ισμαήλ και Γιγκίτ, με τον πρώτο να ψηφίζεται και αναδεικνύεται μεγάλος νικητής του Survivor στην γειτονική χώρα. Ο Ατζούν μάλιστα, σε μια ακόμα έκπληξη, ανακοίνωσε ότι οι 8 κορυφαίοι παίκτες κέρδισαν όλοι δωρεάν διακοπές στην Καππαδοκία.

Δείτε επίσης:

Survivor: Όλα όσα θα δούμε μέχρι τον τελικό – Μέρα με τη μέραSurvivor Spoiler αποχώρηση 27/6: Ποιος παίκτης φεύγει λίγο πριν τον τελικό

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι στην Τουρκία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα