Έλα Χαμογέλα: On air τηλεφώνημα στη Ναταλία Γερμανού

15:13 27/6/2021 - Πηγή: Youfly

Το «παράπονο» του εξέφρασε ο Παύλος Σταματόπουλος, στον αέρα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, με έναν διαφορετικό όμως τρόπο. Ο παρουσιαστής κάλεσε on air  τη Ναταλία Γερμανού και της εξέφρασε την «δυσαρέσκεια» του για μια συνέντευξη της.

Με αρκετά δόση χιούμορ και αυθορμιτισμό ο Παύλος Σταματόπουλος καταπιάστηκε από μια συνέντευξη της Ναταλία Γερμανού και την κάλεσε στον αέρα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα για περαιτέρω εξηγήσεις. Τι απάντησε η παρουσιάστρια;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό

ΟΚ, η Ναταλία Γερμανού έκανε αναφορά στην δύσκολη περίοδο της συνεργασίας της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μέσα σε όλα όμως ξέχασε να αναφέρει τον συνεργάτης της Παύλο Σταματόπουλου. Ο τελευταίος δεν το άφησε ασχολίαστο.

Έλα Χαμογέλα: H απάντηση της Γερμανού στο τηλεφώνημα του Σταματόπουλου

Η Ναταλία Γερμανού του απάντησε ότι ήταν πάντα ο καλός και ο ειρηνοποιός για αυτό και δεν τον ανέφερε καθόλου. Έχει μια γλυκιά ανάμνηση από τον ίδιο ενώ στην συγκεκριμένη συνέντευξη μιλούσε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Εξού και η μη αναφορά στο όνομα του.

Μάλιστα κλείνοντας ανέφερε πως αυτή η παρέα, μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου, πρέπει κάποια στιγμή μελλοντικά να ξανασμίξει.

Δείτε ακόμα:

Τηλεοπτικός καύσωνας: Οι μεταγραφές που βάζουν φωτιά στα κανάλιαΟι πιο έντονες στιγμές της εβδομάδας που πέρασε στην τηλεόραση (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Έλα Χαμογέλα: On air τηλεφώνημα στη Ναταλία Γερμανού appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα