Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου

16:50 28/2/2021 - Πηγή: Youfly

Στην αρένα με τα εμπόδια και τους δύσκολους στόχους ρίχνονται και πάλι κόκκινοι και μπλε, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού, που τόσο όλοι τους επιθυμούν. Τα στομάχια παύουν να γουργουρίζουν για μία και μόνο ομάδα. Ποιος κερδίζει σήμερα, 28/2, τον αγώνα επάθλου του Survivor;

Στη μετά Σαλαγκούδη εποχή η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά εμφανίζεται απαλλαγμένη από το -2.  Εκεί όπου έχει «παρκάρει» το κόκκινο λεωφορείο του Κόρο, του Ασημακόπουλου και του Ντάφι επικρατεί ηρεμία και αυξημένο το αίσθημα της ανακούφισης. Ειδικά ορισμένοι

δεν κρύβουν τη χαρά τους καθώς αποχώρησε μία παίκτρια, η οποία δεν τα έδινε όλα στους αγώνες και δεν συμμετείχε στις δουλειές της καλύβας.

Νέα παίκτρια μπαίνει στο παιχνίδι

Για εκείνους είναι μία νέα αρχή που σηματοδοτήθηκε από τη στιγμή που μπήκαν και οι δύο νέοι παίκτες, ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη. Όταν θα ακούσουν όμως ότι μία ακόμη «κόκκινη» μπαίνουν στο team τους τότε όλοι παίρνουν μία επιπλέον ανάσα. Η Ελένη Χαμπέρη μπαίνει σήμερα και η είσοδός της σηματοδοτεί και την έναρξη μίας άλλης εποχής στο Survivor. Νέοι παίκτες δεν ξαναμπαίνουν και όποιος αποχωρεί δεν επιστρέφει.

Την ίδια ώρα στους μπλε επικρατεί παγωμάρα και όλοι γνωρίζουν ποια είναι τα δύο προβλήματα. Το ένα έχει να κάνει με το «σπάσιμο» της ομάδας και το άλλο με τις τεταμένες σχέσεις ανάμεσα σε Ελευθερία και Άννα-Μαρία και σε Νίκο Μπάρτζη-Αλέξη Παππά. Σε όλο αυτό έρχεται να προστεθεί και η στάση που θα κρατήσουν οι νέοι παίκτες, οι Ταβλαδάκης, Κατσαούλης και Κεφαλά. Προς το παρόν δείχνουν παρατηρητές ωστόσο η σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη Κατσούλη αλλά και ο δυνατός χαρακτήρας του Κρητικού αναμφίβολα θα συντελέσουν στη δημιουργία ενός όχι και τόσο αρμονικού κλίματος.

Ποιος κερδίζει τον αγώνα επάθλου στο Survivor σήμερα (28/2)

Απόψε οι δύο ομάδες φοράνε τις μπαντάνες τους. Μπαίνουν στην αρένα και τα δίνουν όλα. Οι κόκκινοι πρέπει ν’ αποδείξουν ότι η νίκη πάει… πακέτο με την ομάδα τους. Αφήνουν πίσω τον κακό τους εαυτό και βλέπουν μπροστά μόνο το έπαθλο φαγητού. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η έλευση της νέας συμπαίκτριάς τους, η οποία μπαίνει και τα δίνει όλα.

Οι μπλε από την άλλη πιστεύουν στις δυνάμεις τους αλλά δεν δείχνουν συσπειρωμένοι. Θα παλέψουν, θα τα δώσουν όλα αλλά η νίκη δεν είναι με το μέρος τους. Ο Λιανός σφυρίζει και λήγει τον πρώτο αγώνα της εβδομάδας. Οι κόκκινοι φωνάζουν. Το ματς έχει χρώμα κόκκινο. Το έπαθλο φαγητού δίνει μία ανάσα στην ομάδα του Κοψιδά, που κοιτάζει τον επόμενο στόχο, τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Τώρα που δυνάμωσαν δεν θέλουν να ξαναμπούν στη διαδικασία ψηφοφορίας.

Δείτε ακόμα:

Survivor: Η Άννα Μαρία κλαίει, ο Τζέιμς αμφισβητείται – ΤρέιλερSurvivor: Κρίσιμος αγώνας – Νέα παίκτρια υποδέχονται οι KόκκινοιΆγριες Μέλισσες 100 επεισόδια: Οι πιο δυνατές σκηνές (βίντεο)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα