8 Λέξεις: Αλίκη και Ευδοκία έρχονται πολύ κοντά

09:54 28/2/2021 - Πηγή: Youfly

Βαθαίνει το αδιέξοδο στη σχέση του Έκτορα με την Αλίκη. Οι προσπάθειες του Έκτορα, στις 8 Λέξεις, να φέρει κοντά του την Αλίκη δεν έχουν αποτέλεσμα, καθώς στο μυαλό της τελευταίας βρίσκεται μόνο η Ευδοκία.

Ο Έκτορας επανειλημμένως έχει εκφράσει τη δυσφορία του στην Αλίκη για την αδιάφορη στάση της απέναντι του ενώ δεν διστάζει να της πει να ψάξει τη σεξουαλική της ταυτότητα. Τα λόγια του Έκτορα, στις 8 Λέξεις, προβληματίζουν την Αλίκη η οποία σιγά σιγά ανακαλύπτει

μέσα της έναν ερωτισμό για την Ευδοκία. Όσο περνά ο καιρός Έκτορας και Αλίκη καταλαβαίνουν ότι η σχέση τους οδηγείται από μόνη της σε αδιέξοδο και αποφασίζουν να χωρίσουν. Η Αλίκη μετακομίζει σε δικό της διαμέρισμα όπου και δέχεται την επίσκεψη της Ευδοκίας. Οι δύο φίλες περνούν μερικές μέρες μαζί αλλά στη συνέχεια όπως θα δούμε η Ευδοκία πηγαίνει στη Πάρο ζητώντας από την Αλίκη να την ακολουθήσει.

Ποια είναι η Ευδοκία από τις 8 λέξεις

Στο ρόλο της Ευδοκίας βλέπουμε την Κύπρια ηθοποιό Μαρίνα Δημητρίου η οποία έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε τηλεοπτικές σειρές του ΑΝΤ1 Κύπρου του ΣΙΓΜΑ ΤV και του ΡΙΚ.

Η Μαρίνα Δημητρίου έχει κάνει σπουδές υποκριτικής στη Δραματική Σχολή «Βλαδίμηρος Καυκαρίδης» ενώ παράλληλα έχει πάρει μέρος και σε παραστάσεις του Σατιρικού Θεάτρου της Κύπρου.

Το καλοκαίρι του 2016 είχε το πρωταγωνιστικό ρόλο στη παράσταση «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια» που είχε ανεβάσει ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, υποδυόμενη τη Λίζα που είχε παίξει -στη γνωστή αυτή ταινία- η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Δείτε ακόμα:

Άγριες Μέλισσες 100 επεισόδια: Οι πιο δυνατές σκηνές (βίντεο)8 λέξεις: Μεγάλη κόντρα ξεσπά ανάμεσα σε Εύα – Βικτώρια

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post 8 Λέξεις: Αλίκη και Ευδοκία έρχονται πολύ κοντά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα