Survivor: Παπαδόπουλος & Πρωινό Ant1 βγάζουν φαβορί τον Ηλία (Video)

15:03 4/5/2021 - Πηγή: Youfly

Μετά το… «γυμνό» του στοίχημα στον αγώνα ασυλίας του Survivor χθες, ο Ηλίας Μπόγδανος είχε την τιμητική του σήμερα, καθώς τόσο ο μέχρι πρότινος Survivor, Κώστας Παπαδόπουλος, όσο και το Πρωινό Ant1, τον έχρισαν φαβορί του ριάλιτι!

Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Ηλίας φαβορί για τη νίκη στο Survivor»

Ο παίκτης που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από το ριάλιτι επιβίωσης,

Κώστας Παπαδόπουλος, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου. Εκεί, ανάμεσα σε πολλά άλλα, χαρακτήρισε τον Ηλία φαβορί του παιχνιδιού.

Λίγο νωρίτερα, στο Πρωινό του Ant1 με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, σε αντίστοιχη κουβέντα – ανάλυση του Survivor, ο Ηλίας χαρακτηρίστηκε μεγάλο φαβορί για τη νίκη, κάτι που όπως θα δείτε φαίνεται και από τις στοιχηματικές εταιρείες.

Δείτε επίσης:

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος, το φιλί και το πασχαλινό γλέντι (Video)Survivor Μαριαλένα: «Μη λυπάστε τον Τζέιμς – Χρησιμοποιεί τον Νίκο»Survivor: Τρελό και… γυμνό στοίχημα για Ηλία και Τζέιμς (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Survivor: Παπαδόπουλος & Πρωινό Ant1 βγάζουν φαβορί τον Ηλία (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα