Survivor Spoiler 4/5: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον 2ο αγώνα ασυλίας

12:33 4/5/2021 - Πηγή: Youfly

Το Survivor επέστρεψε για τα καλά μετά το Πάσχα, με ένα πραγματικά συγκλονιστικό επεισόδιο χθες. Σήμερα 4/5, αναμένουμε ένα ακόμα τρομερό επεισόδιο για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με τον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, κυρίως για το ποια ομάδα κερδίζει και μένει ασφαλής!

Σήμερα λοιπόν, όπως ήδη γράψαμε νωρίτερα με το τρέιλερ του επεισοδίου,

τα πνεύματα θα οξυθούν στη μπλε ομάδα, με τους μπλε Survivors να στρέφονται ενάντια στους Τζέιμς και Νίκο.

Στην αντίπερα όχθη, η κόκκινη ομάδα είναι πολύ δυνατή, έχει ψυχολογία, στήριξη μεταξύ των μελών, πλάκα και ομόνοια. Αποτέλεσμα αυτού;

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 4/5 τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο Survivor

Η κόκκινη ομάδα θα είναι αυτή που θα ξανακερδίσει και θα πάρει και την δεύτερη ασυλία που της εξασφαλίζει το καλό κλίμα και… ένα παίκτη παραπάνω!

Έτσι, τα προβλήματα στους μπλε συνεχίζουν, καθώς πέρα από την εσωστρέφεια, τους καβγάδες και το περίεργο κλίμα, θα πρέπει να διαλέξουν δυο συμπαίκτες τους (σύνολο τρεις δηλαδή) υποψήφιους προς αποχώρηση.

Μετά τον Τζέιμς, ο Νίκος δείχνει επικρατέστερος να βρίσκεται στον τάκο. Το τρίτο άτομο επιλέγει ο Κόρομι, ως νικητής της ατομικής ασυλίας.

Είδομεν!

Δείτε επίσης:

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος, το φιλί και το πασχαλινό γλέντι (Video)Survivor Μαριαλένα: «Μη λυπάστε τον Τζέιμς – Χρησιμοποιεί τον Νίκο»Survivor: Τρελό και… γυμνό στοίχημα για Ηλία και Τζέιμς (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Survivor Spoiler 4/5: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον 2ο αγώνα ασυλίας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα