Survivor: Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Παππά (video)

12:41 23/4/2021 - Πηγή: Youfly

Αλέξης Παππάς. Ένα πρόσωπο, χιλιάδες εξηγήσεις. Σίγουρα αποτέλεσε μία από τις πιο “σημαντικές” περσόνες στο φετινό Survivor. Έκανε τον κύκλο του, όμως και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Ποια είναι η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Παππά στο Survivor; Ο Γιώργος Λιανός το αποκάλυψε.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε στο Sfera 102,2 και αποκάλυψε ότι έχουν κάνει το γύρισμα με τους παίκτες για το έπαθλο φαγητό.

Αυτό που παρατήρησε, λοιπόν, είναι ότι οι παίκτες έχουν ηρεμήσει αρκετά. Το κλίμα έχει αλλάξει στην παραλία, είναι λιγότερο βαρύ και οι παίκτες έχουν συνδεθεί περισσότερο. Βέβαια, αυτό ήταν κάτι το αναμενόμενο, αφού ο Αλέξης Παππάς ήταν από τους παίκτες που κατά καιρούς δημιουργούσε προβλήματα στην παραλία! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι υπονοήσεις για του τρεις παίκτες που θα επιστρέψουν στο Survivor

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιανός δεν έλειψε να σχολιάσει τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ότι τρεις πρώην παίκτες επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο. Συγκεκριμένα, ο Αρναούτογλου τον ρώτησε στην ψύχρα. Ο παρουσιαστής του απάντησε: «Άστο να αιωρείται…». Αυτή η διπλωματική – θα λέγαμε – απάντηση υποδηλώνει ότι κάτι ετοιμάζει ο Ατζούν. Μία μεγάλη έκπληξη τόσο για τους παίκτες όσο για το τηλεοπτικό κοινό.

Επίσης, όσον αφορά το ταξίδι στο Miami που συνέβαινε κάθε χρόνο, δεν είναι σίγουρο αν θα πραγματοποηθεί φέτος. Μάλιστα, υπάρχουν ήδη πληροφορίες ότι όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό, το πρώτο έπαθλο στον πρώτο αγώνα θα είναι αυτοκίνητο μεγάλο κυβισμού. Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε επίσης με τη σειρά του ότι το Survivor θα γίνει ατομικό στους 10 παίκτες. Προς το παρόν έχουν παραμείνει 13 παίκτες: 7 Μπλε και 6 Κόκκινοι.

Τώρα αναμένουμε να δούμε αναλυτικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πώς θα συνεχιστεί το Survivor μετά την αποχώρηση του Παππά και πώς θα είναι οι παίκτες την “επόμενη μέρα”.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε επίσης: 

Survivor: Τρεις πρώην παίκτες επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο (Video)Μικρούτσικος – Survivor: Στημένες οι αντιδράσεις στην αποχώρηση (vid)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor: Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Παππά (video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα