MasterChef 5: Μια ομάδα στήνεται στον τοίχο των αμαρτιών

11:57 23/4/2021 - Πηγή: Youfly

Με μια δοκιμασία από τα παλιά ήρθαν αντιμέτωποι οι παίκτες στον διαγωνισμό. Το συμβούλιο των ομάδων, απόψε (23/4), στο νέο επεισόδιο για το MasterChef 5, θα οδηγήσει μια ομάδα σε διαδικασίες αποχώρησης. Οι νικητές θα απολαύσουν ένα μοναδικό έπαθλο με καλεσμένο έκπληξη.

Ο τοίχος είχε την δική του ιστορία και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην τελευταία ομαδική. Η ομαδική δοκιμασία, που οι περισσότεροι παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία, έκανε επιτέλους την εμφάνιση της. Κάποιοι παίκτες διακρίθηκαν ενώ κάποιοι

άλλοι περιορίστηκαν σε ρόλο κομπάρσου.

Ο Διονύσης, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, επέλεξε την Μαργαρίτα ως την παίκτρια που δεν θα συμμετάσχει στην ομαδική δοκιμασία. Αν και ανέφερε ότι το έκανε για να την προφυλάξει, οι λόγοι πιθανότατα ήταν στρατηγικοί. Ο Τζιοβάνι ορίστηκε αρχηγός της αντίπαλης ομάδας και η μάχη ξεκίνησε.

Τζαμάλ και Σκορδάκης ήταν με διαφορά οι πιο θορυβώδεις παίκτες, προσπαθώντας να δημιουργήσουν συνθήκες χάους στην κουζίνα. Τα τελικά αποτελέσματα ήταν ανάμεικτα, με τον νικητή να κρίνεται στο αποψινό συμβούλιο.

Ένα ανατρεπτικό συμβούλιο στο MasterChef απόψε

Οι κριτές θα δώσουν τα εύσημα για κάποιες προσπάθειες, χωρίς όμως να αποφύγουν και τα επικριτικά σχόλια. Χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε ότι κάποια πιάτα δεν θα έπρεπε να σερβιριστούν. Μέσα σε όλα ο Ιωάννης δεν ξεχνά να επαινέσει τον εαυτό του και την καίρια επέμβαση του.

Αν δεν είχα παρέμβει θα είχαμε ένα πολύ χειρότερο αποτέλεσμα

Η ηττημένη ομάδα, θα οδηγηθεί σε δοκιμασία ασυλίας. Κεντρικό θέμα θα είναι τα τηγανιτά αυγά, με τον καλύτερο παίκτη να παίρνει απευθείας την ασυλία.

Αυτό που διαφοροποιεί την διαδικασία αυτή την φορά είναι πως ο χειρότερος θα τεθεί άμεσα υποψήφιος προς αποχώρηση, χωρίς να περιμένει την ψηφοφορία της ομάδας.

Θα έχουμε ακόμα μια απρόσμενη αποχώρηση από τον διαγωνισμό ή αυτή την φορά θα επικρατήσει η λογική;

Εκτεταμένα στιγμιότυπα από το νέο επεισόδιο στο MasterChef 5 (23/4)

Ένα δυναμικό συμβούλιο και μερικά τηγανιτά αυγά(!) ορίζουν τις εξελίξεις… Η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει το έπαθλό της εκτός σπιτιού, με ιδιαίτερο καλεσμένο τον Φώτη Σεργουλόπουλο και με την παρέα, όπως πάντα, του Γιάννη Αποστολάκη.

Δείτε ακόμα:

MasterChef 5 Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί το Σάββατο 24/4MasterChef 5: Ο Τζαμαλής ‘δικάζει’ τον Στέφανο (video)Το παράπονο του Άκη Πετρετζίκη για το MasterChef 5

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post MasterChef 5: Μια ομάδα στήνεται στον τοίχο των αμαρτιών appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα