Survivor: Η αρχή του τέλους – Η ένωση μόνο ένωση δεν φέρνει

17:01 2/4/2021 - Πηγή: Youfly

Η πρώτη εβδομάδα μετά την ένωση στο Survivor ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 31/3 με “μεγάλη” επιτυχία θα έλεγε κανείς. Δύο διαφορετικές ομάδες στην ίδια παραλία. «Πόσο λάθος θα μπορούσε να πάει αυτό;» θα αναρωτηθεί κανείς. Η απάντηση είναι Πολύ. Οι τσακωμοί και οι καυγάδες μετά την ένωση δεν άργησαν να φανούν στο Survivor.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν Κόκκινοι και Μπλε γενικά, Τριαντάφυλλος, Αλέξης, Νίκος

και Σάκης ειδικά! Ας δούμε όμως, αναλυτικά, τους μεγαλύτερους τσακωμούς που είδαμε αυτή την εβδομάδα μετά την ένωση στο Survivor.

Ο Ντάφυ, ο Αλέξης, ο Κώστας και στη μέση η τουαλέτα

Η ένωση έφερε κοντά πρώην φίλους και “αδελφούς”, οι οποίοι συμμάχησαν για ακόμη μια φορά. Ο Τριαντάφυλλος έχει έρθει σε μεγάλη ρήξη με τους συμπαίκτες του στην Κόκκινη Ομάδα κι έτσι βρήκε συντροφιά στην “αγκαλιά” του Αλέξη από τους Μπλε. Ο τσακωμός με τον Κώστα ξεκίνησε, όμως, λίγο πριν το πάρτι της ένωσης, όπου οι δύο παίκτες ήρθαν σε μεγάλη σύγκρουση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κώστας αποφάσισε να κάνει μία – κακόγουστη για μερικούς – πλάκα, με το να φτιάξει μία τουαλέτα εκεί που κοιμόταν παλιά ο Αλέξης, μιας και οι Μπλε θα πήγαιναν στη δική τους παραλία.

Όταν ο Τριαντάφυλλος αντίκρυσε το θέαμα θύμωσε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστια αναστάτωση στην Κόκκινη Παραλία. Το κερασάκι στην τούρτα, όμως, ήταν όταν εμφανίστηκε ο Αλέξης στην παραλία και είδε την τουαλέτα εκεί που παλιά κοιμόταν. Έξαλλος ο παίκτης κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με τον ζαχαροπλάστη. Φωνές, φασαρίες και έντονοι τσακωμοί. Μία τουαλέτα ήταν η πηγή του προβλήματος, εκείνο που δίχασε τους παίκτες και δημιουργήθηκε μια ρωγμή στη σχέση τους!

Το ζέσταμα και η πρόκληση του Ντάφυ στον Κώστα

Η σχέση του Τριαντάφυλλου με τους υπόλοιπους παίκτες κλονίστηκε ακόμα περισσότερο όταν αποφάσισε να παίξει στον αγώνα ασυλίας της Δευτέρας. Πριν τον αγώνα ασυλίας ο Τριαντάφυλλος έκανε ένα ζέσταμα, όπου όλοι οι παίκτες άρχισαν να γελάνε, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό τον ενόχλησε ιδιαίτερα. Η απόδοσή του στους αγώνες δεν ήταν και η καλύτερη με αποτέλεσμα να φέρει ήττες στην ομάδα του. Τότε, οι Κόκκινοι έριξαν το φταίξιμο και στον Ντάφυ. Αυτό δίχασε ακόμη περισσότερο την ομάδα και πείσμωσε τον εγωισμό του τραγουδιστή.

Την επόμενη μέρα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας προκάλεσε τον ζαχαροπλάστη να τρέξουν ένα 100άρι οι δυο τους. Ο ζαχαροπλάστης δέχτηκε και τότε οι δύο παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι. Νικητής ήταν ο Τριαντάφυλλος, αλλά ο ηττημένος Κώστας επηρεάστηκε ιδιαίτερα από αυτόν τον αγώνα κι έτσι δεν μπόρεσε να βάλει τα δυνατά του στην ασυλία.

Οι εντάσεις με τον Τριαντάφυλλο μάλιστα συνεχίστηκαν και στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου τσακώθηκε έντονα με τον Ηλία Μπόγδανο. Ο Αλέξης πήρε το μέρος του Τριαντάφυλλου ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά. Οι τσακωμοί, όμως, στο Survivor μετά την ένωση δεν σταματούν εδώ!

Εκτός εαυτού Νικολέτα και Μαριάνθη – «Το ποτήρι ξεχείλισε»

Εκείνο που προκάλεσε έκπληξη στους τηλεθεατές ήταν το ξέσπασμα της Μαριάνθης και ο καυγάς με την Νικολέτα. Οι δύο κοπέλες βγήκαν εκτός εαυτού και ειπώθηκαν βαριές κουβέντες που αναστάτωσαν όλο το κοινό – ακόμη και την αντίπαλη ομάδα. Όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο της Νικολέτας για τη Μαριάνθη, που ενόχλησε πολύ την τελευταία. Τότε η Μαριάνθη έγινε έξαλλη και άρχισε να ωρύεται, σειρά πήρε η Νικολέτα. Τα δύο κορίτσια ήρθαν σε έντονη ρίξη και αυτό προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στην ομάδα.

Η Μαριάνθη σημείωσε ότι κάποτε το ποτήρι ξεχειλίζει. Ύστερα ξέσπασε σε κλάματα και την καθησύχασαν ο Τριαντάφυλλος, οι Μπλε, συγκεκριμένα ο Αλέξης και η Χριστίνα. Στο ίδιο επεισόδιο, την Τετάρτη 31/3, η Μαριάνθη ήταν εκείνη που αποχώρησε. Οι Κόκκινοι δεν έλειψαν να δείξουν τη χαρά τους που παρέμεινε η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριάνθη την απογοήτευσή της που αποχώρησε. Παρόλα αυτά, φάνηκε να άφησε πίσω της όλους τους τσακωμούς και τους χαιρέτησε αγκαλιάζοντάς τους όλους έναν έναν φεύγοντας!

Η σημαία που προκάλεσε ένταση στην Μπλε Ομάδα

Ένας άλλος μεγάλος τσακωμός που είδαμε αυτή την εβδομάδα ήταν εκείνος με τον Σάκη, την Μαριαλένα, τον James και τον Νίκο για την σημαία. Οι μεν ήθελαν τη σημαία όρθια να ανεμίζει μπροστά στην καλύβα, οι δε να βρίσκεται καρφιτσωμένη σαν κασκόλ – όπως είπαν – μπροστά στο κατάλυμα. Αυτή η αντιπαράθεση πυροδότησε τεράστιες εντάσεις στην ομάδα με τον James και τον Νίκο να τσακώνονται με φωνές με τον Σάκη, τη Μαριαλένα, τη Χριστίνα και την Ελευθερία. Ο Αλέξης φυσικά δεν λείπει ποτέ από την ίντριγκα, οπότε δεν έλειψε να δώσει το παρόν και σε αυτόν τον καυγά.

Εν τέλει, ο Νίκος και ο James κάρφωσαν την σημαία σαν κασκόλ, όπως ήθελαν, με την Μαριαλένα και τον Σάκη να τους κοιτάζουν με μισό μάτι.

Οι εντάσεις και οι τσακωμοί, βέβαια, αναμένεται να κλιμακωθούν ακόμη περισσότερο μετά την ένωση στο Survivor, αφού οι παίκτες θα έχουν μεγαλύτερη τριβή. Ειδικότερα, όταν θα έρθουν αντιμέτωποι με τον διαμοιρασμό των προμηθειών. Πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις των παικτών μετέπειτα; Η συνέχεια επί της οθόνης.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε επίσης: 

Survivor: Αλήθειες και ψέματα για το ριάλιτι λόγω ΠρωταπριλιάςΟ Harry Potter εισβάλλει στο Survivor – Ο Ασημακόπουλος δίνει ρεσιτάλ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor: Η αρχή του τέλους – Η ένωση μόνο ένωση δεν φέρνει appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα