Survivor: Αλλάζει τα πάντα ο Ατζούν για να ρεφάρει την ήττα του Top Chef

11:58 14/10/2021 - Πηγή: Youfly

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος είναι ο Ατζούν Ιλίτζαλι μετά την παταγώδη αποτυχία του Top Chef. Όχι μόνο επισπεύδει το Survivor αλλά παίζει… τα ρέστα του, για να διορθώσει την κατάσταση. Τι ετοιμάζεται στο Survivor 5 και τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες;

‘All-In’ κάνει ο Ατζούν για να ρεφάρει την ήττα του Top Chef. Παρότι εγκατέλειψε αρχικά την ιδέα

του all star, οι κινήσεις του μαρτυρούν το αντίθετο.

All in για τον Ντάνο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή Πρωινό, ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει έναν μεγάλο στόχο. Αυτός λέγεται Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Τούρκος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα, δίνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στον Ντάνο για να μπει στο επόμενο Survivor. Μπορεί να έχει προσεγγίσει και άλλους παίκτες, αποσπώντας μάλιστα θετικές απαντήσεις, αλλά το μεγάλο ζήτημα για τον Ατζούν είναι ο Ντάνος. Αυτό είναι το πρόσωπο που θεωρεί ότι μπορεί να εκτοξεύσει την τηλεθέαση.

Το ριάλιτι επιβίωσης θα βγει στον άερα κοντά στα Χριστούγεννα, αμέσως μετά την πρόωρη λήξη του Big Brother. Ενός ακόμα project που δεν βγήκε στον ΣΚΑΙ. Μάλιστα πολλοί παλιοί παίκτες προσπαθούν να βρουν άκρη, ούτως ώστε να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο. Παρόλα αυτά ο Ατζούν φαίνεται πως έχει πλάνο για το ποιους ακριβώς θέλει και μόνο αν λάβει συνεχόμενες αρνήσεις θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για το Survivor 5

Ο Ντάνος σε πρώτο πλάνο…

Δείτε ακόμα:

Survivor 5: Ο καλός και ο κακός του πρώτου Survivor έκλεισαν θέσηTop ChefGame of Chefs: Δυστυχώς επτωχεύσαμεν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Αλλάζει τα πάντα ο Ατζούν για να ρεφάρει την ήττα του Top Chef appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα