Dancing with the Stars: Οι πρώτες δηλώσεις κριτών και διαγωνιζόμενων

11:16 14/10/2021 - Πηγή: Youfly

Το μοναδικό σόου χορού βρίσκεται προ των πυλών κι έρχεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 21:00. Λίγο πριν την πρεμιέρα του Dancing with the Stars, οι κριτές κι οι διαγωνιζόμενοι έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις και μίλησαν για τα πάντα.

Οι κριτές φάνηκαν πολύ ενθουσιασμένοι, αλλά και πολύ αυστηροί ταυτόχρονα, ενώ οι διαγωνιζόμενοι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στη μεγάλη πρεμιέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Λαμπροπούλου ανέφερε ότι είναι

απαιτητική και τελειομανής, ενώ έχουν απίστευτη χημεία με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή. «Είναι σα να γνωριζόμαστε χρόνια, αυτό που με χαροποιεί είναι ότι συμπληρώνει ο ένας τον άλλον».

Το 10άρι στο χορό και οι διαγωνιζόμενοι

Από την άλλη, ο Jason Roditis, ανέφερε ότι το κέφι στο πλατό δεν υπάρχει, ενώ αποκάλυψε ότι δεν είδαν τις χορογραφίες των διαγωνιζόμενων, αλλά θα τις δουν ολοκληρωτικά στα live. Μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας ότι δε θα είναι καθόλου… αυστηρός.

Ο Στέφανος Δημουλάς τόνισε ότι υπάρχει πολλή ενέργεια και πολλή θέληση. «Θέλουμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να διδάξουμε», είπε γεμάτος ενθουσιασμός.

Φυσικά, έκανε γνωστό ότι οι υψηλές βαθμολογίες δύσκολα θα μπουν στην αρχή, κάτι που επιβεβαίωσε και η Έλενα Λιζάρδου. «Το 10άρι είναι δύσκολο, δεν μπαίνει έτσι απλά, για να έχει την αξία του. Αλλά αν τα παιδιά χορέψουν για 10, 10 θα βάλουμε».

Επίσης, ο Λάμπρος Φισφής που θα βρίσκεται στα backstage ανέφερε ότι το σκηνικό του σόου είναι πολύ εντυπωσιακό, ενώ για τους διαγωνιζόμενους ανέφερε ότι έχουν δουλέψει πολύ. Τα “αστέρια” από την άλλη, ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για την πρεμιέρα, αλλά και κουρασμένα. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει χάσει ήδη 7 κιλά, ενώ η Μπέσυ Αργυράκη τόνισε ότι της αρέσουν τα δύσκολα.

Αυτά ήταν όσα δήλωσαν οι κριτές και οι διαγωνιζόμενοι για την μεγάλη πρεμιέρα του Dancing with the Stars.

Δείτε επίσης: 

Το ελληνικό Dancing with the Stars πρωτοσέλιδο στην ΑγγλίαΒίκυ Καγιά: Τι δήλωσε για DWTS, την αναβολή, τον Φισφή και το GNTM

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Dancing with the Stars: Οι πρώτες δηλώσεις κριτών και διαγωνιζόμενων appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα