Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα 5/1

15:46 5/1/2021 - Πηγή: Youfly

Survivor χωρίς ανατροπές δεν γίνεται και απόψε διάσημοι και μαχητές τα δίνουν όλα και τα ανατρέπουν όλα. Μία όμως ομάδα θα περάσει δύσκολο βράδυ εντός και εκτός αρένας. Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα 5/1 την ασυλία;

Τέλος τα μακροβούτια, το σύρσιμο στην άμμο και οι βολές. Απόψε το παιχνίδι παίζεται αλλιώς καθώς ο στίβος μάχης μετατρέπεται σε ρινγκ, με διάσημους και μαχητές να παλεύουν σώμα με σώμα για τη νίκη.

Μία ομάδα όμως αποδεικνύεται πιο δυνατή, πιο ετοιμοπόλεμη. Εκείνη είναι που θα κερδίσει δίνοντας το 100% των δυνάμεων της παρά την έντονη καταβολή

της από την πείνα και τις συνθήκες επιβίωσης.

Τι θα γίνει στην αρένα; – Η ομάδα που κερδίζει ασυλία σήμερα 5/1 στο Survivor

Στην αρένα τα ματσαρίσματα θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες πολύ σκληρά, καθώς οι διάσημοι μπαίνουν στο παιχνίδι πολύ αγριεμένοι. Θέλουν πάσει θυσία τη νίκη, δεν θέλουν να απωλέσουν έναν ακόμη παίκτη. Ήδη η Αγγελική Λάμπρη είναι η 1η υποψήφια προς αποχώρηση. Και σίγουρα δεν τους είναι εύκολο να στείλουν στο ντάκο έναν ακόμη συμπαίκτη τους.

Και τα καταφέρνουν σύμφωνα με πληροφορίες δίνοντας μια σκληρή μάχη, απέναντι στους μαχητές, οι οποίοι παίρνουν τις δάδες τους και πάνε στο πρώτο συμβούλιο για ψηφοφορία αποχώρησης.

Γι’ αυτούς θα είναι κάτι πρωτόγνωρο. Μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί σε γενικές γραμμές καλό κλίμα, ενώ λίγες είναι οι φορές που έχουν προκύψει αντιπαραθέσεις.  Σε αυτό το συμβούλιο θ’ αποκαλυφθούν οι κλίκες και οι συμμαχίες, ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν ότι άνδρας θα είναι τελικά υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η αποκάλυψη που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στην ψηφοφορία των διασήμων

Εντω μεταξύ όπως μετέδωσε χθες η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love it» εκτός από τους Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο που ψήφισαν τη Λάμπρη, αποκαλύφθηκαν και οι άλλες τρεις survivors. Αυτοί δεν είναι άλλοι από την Κάτια, την Ελευθερία και τον Κοψιδά. Εξαιτίας τους η Λάμπρη ορίστηκε ως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα