Survivor Spoiler 22/6: Ποιος κερδίζει την τρίτη ασυλία σήμερα

09:43 22/6/2022 - Πηγή: Youfly

Η τρίτη ασυλία έρχεται απόψε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι παίκτες – πλην του Άρη – θα παλέψουν για την παραμονή τους στο Survivor. Ποιος κερδίζει την τρίτη ασυλία σήμερα (22/6) στο Survivor και εξασφαλίζει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο (Spoiler);

Οι Survivors θα δείξουν για ακόμη μια φορά τα δόντια τους και θα παλέψουν με νύχια και με δόντια στον τελευταίο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ο Άρης

Σοϊλέδης κατάφερε να κερδίσει ακόμη ένα αγώνισμα κι έτσι σήμερα εξαιρείται από την ασυλία δίνοντας τη σκυτάλη στους υπόλοιπους παίκτες.

Για ακόμη μία εβδομάδα, λοιπόν, ο Άρης Σοϊλέδης συνεχίζει ακάθεκτος στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος παίκτες θα καταφέρει να κερδίσει τους συμπαίκτες του; Η μάχη τώρα ξεκινά.

Σύμφωνα με τα Spoiler, ο παίκτης που κερδίζει σήμερα (22/6) την ασυλία στο Survivor δεν είναι άλλος από τον Νικογιάννη. Ο χορευτής έχει ανέβει πολύ δυναμικά, ενώ πολλές φορές έχει μονομαχήσει με τον Άρη. Έτσι, πηγαίνει ασφαλής στο συμβούλιο του νησιού, όπου θα πρέπει να ψηφίσει έναν συμπαίκτη ή μία συμπαίκτριά του.

Ποιος θα ολοκληρώσει την τριάδα των υποψήφιων; Θα υπάρξει ισοψηφία και αυτήν την εβδομάδα; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε επίσης: 

Survivor: Ποιος βγήκε δεύτερος υποψήφιος – Χαμός στο συμβούλιοSurvivor Spoiler: Το φαβορί για να κερδίσει και τα αουτσάιντερ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor Spoiler 22/6: Ποιος κερδίζει την τρίτη ασυλία σήμερα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα