ALPHA: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πρωταγωνιστής σε νέα σειρά

09:43 22/6/2022 - Πηγή: Youfly

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά Σασμός, ο ALPHA ετοιμάζεται να αναλάβει για ακόμη μια χρονιά τα ηνία της μυθοπλασίας, φέρνοντας καθηλωτικές ιστορίες στην μικρή οθόνη. Όπως έχει ήδη αναφερθεί στο Youfly.com, τη νέα σεζόν ο Σασμός συνεχίζεται, όπως επίσης και τα Νεοκλασικά.

Μία νέα σειρά με τίτλο “Παράδεισος”

έρχεται στην καθημερινή ζώνη του καναλιού, ενώ την ίδια στιγμή συζητήσεις γίνονται και για άλλες 8 προτάσεις μυθοπλασίας. Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο στο περιοδικό MYtv, ο ALPHA βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει για τη μεταφορά της σειράς “Nelle tue mani” (μτφρ. “Στα Χέρια Σου”), σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαβασιλείου. Βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, με τον ALPHA να βρίσκεται σε συζητήσεις για το υπόλοιπο καστ που θα στελεχώσει τη νέα σειρά. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και η παραγωγή θα είναι η Green Pixel.

Υπόθεση σειράς

Το σενάριο έχει στο επίκεντρο έναν γιατρό που πυροβολείται από τον πατέρα ασθενούς του και χάνει τη μνήμη του. Όλη η ιστορία είναι εμπνευσμένη από την ιστορία ενός γιατρού στην Ιταλία.

Η νέα σειρά του ALPHA αποτελείται από 32 επεισόδια, στα οποία ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υποδύεται τον γιατρό. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα, σχετικά με τη νέα αυτή ιστορία που έρχεται στις οθόνες μας.

Δείτε επίσης:

Σασμός: Μειώνονται τα επεισόδια της σειράςΑυτή η νύχτα μένει: Ο Σπύρος Σταμούλης στην σειρά του ALPHA

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post ALPHA: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πρωταγωνιστής σε νέα σειρά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα