Survivor: Live παιχνίδι σήμερα 9/6 με Λιανό και παίκτες – Πώς μπορείτε να παίξετε

14:14 9/6/2021 - Πηγή: Youfly

Μπορεί σήμερα να μην έχει νέο επεισόδιο Survivor, αλλά έχει κάτι πολύ καλύτερο! Live παιχνίδι με τον Γιώργο Λιανό και τους παίκτες του ριάλιτι, τόσο του ελληνικού όσο και του τούρκικου. Πώς μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς; Όλες οι λεπτομέρειες παρακάτω!

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο χθεσινό συμβούλιο ότι σήμερα δε θα υπάρξει ούτε επεισόδιο, ούτε αποχώρηση. Αντ’ αυτού, για να γεμίσουν το κενό και να μην αφήσουν απογοητευμένους

τους λάτρεις του Survivor, θα παίξουν ένα Live παιχνίδι μέσω του Instagram λογαριασμού του!

Παιχνίδι ερωτήσεων παρέα με τους Survivors

Σήμερα στις 18:00, ο Γιώργος Λιανός θα κάνει ένα live παιχνίδι με τους Έλληνες παίκτες του Survivor, ενώ ο Ατζούν με τους Τούρκους. Ο Γιώργος Λιανός έχει ήδη ανεβάσει στον λογαριασμό του ορισμένες “Δημοσκοπήσεις”, όπως είναι στο Instagram, όπου το κοινό μπορεί να ψηφίσει τί από τα δύο προτιμάει. Παραδείγματος χάρη, μία ερώτηση είναι “Τι προτιμάτε: Ποδόσφαιρο ή Μπάσκετ”. Αυτές τις ερωτήσεις θα τις κάνουν στους παίκτες και όποιος είναι πιο κοντά στο αποτέλεσμα θα παίρνει πόντους!

Το Live παιχνίδι του Survivor θα διαρκέσει μισή ώρα και θα είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο. Φυσικά δε θα είναι μονταρισμένο, οπότε θα έχουμε μία απευθείας “επαφή” με τους παίκτες του Survivor!

Εάν θέλετε κι εσείς να συμμετέχετε, μπορείτε να μπείτε στο προφίλ του Γιώργου Λιανού στο Instagram, @giorgoslianoss, και να ψηφίσετε στα Instagram Stories του. Το Survivor, λοιπόν, με το live παιχνίδι παίρνει ένα διαδραστικό και διασκεδαστικό χαρακτήρα! Σήμερα στο Instagram στις 18:00.

To Story που ανέβασε χθες το βράδυ ο Γιώργος Λιανός:

Δείτε επίσης:

Survivor: Χωρίς επεισόδιο σήμερα – Αλλάζουν οι μέρες προβολήςSurvivor Spoiler Αποχώρηση 13/6: Ποια παίκτρια φεύγει την Κυριακή;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Live παιχνίδι σήμερα 9/6 με Λιανό και παίκτες – Πώς μπορείτε να παίξετε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα