Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Άγγελος φοβάται το ταξίδι χωρίς επιστροφή

12:43 9/6/2021 - Πηγή: Youfly

Έρχεται την Πέμπτη 10/6 το νέο επεισόδιο της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» με άφθονο γέλιο, αλλά κι επικίνδυνες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η οικογένεια των Αντωνόπουλων.

«Τα καλύτερά μας χρόνια», τα πιο νοσταλγικά, τα πιο αθώα και τρυφερά, τα ζούμε στην ΕΡΤ, μέσα από την οικογενειακή σειρά εποχής, σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα.

Η σειρά μυθοπλασίας, μας μεταφέρει στο κλίμα και στην ατμόσφαιρα των καλύτερων… τηλεοπτικών μας χρόνων. Kαι, εκτός από γνωστούς πρωταγωνιστές, περιλαμβάνει και ηθοποιούς-έκπληξη.

Μεταξύ των οποίων κι ένας ταλαντούχος μικρός, που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση. Ο Μανώλης Γκίνης, στον ρόλο του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, του οκτάχρονου Άγγελου, και αφηγητή της ιστορίας, μας ταξιδεύει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

Την τηλεοπτική οικογένεια, μαζί με τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη στους ρόλους των γονιών, συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέζου, η οποία υποδύεται τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη. Επίσης η Εριφύλη Κιτζόγλου ως πρωτότοκη κόρη. Και ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος. Μαζί τους, στον ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου, η Τζένη Θεωνά.

H Κενή Διαθήκη την Πέμπτη 10/6

Τέλος καλοκαιριού του 1973. Kαι ο Μιχάλης επιστρέφει από την Κύπρο, προκειμένου να είναι παρών στο άνοιγμα της διαθήκης της γιαγιάς Παναγιώτας. Στο μεταξύ, ο θάνατος του Αργύρη έχει βαρύνει το κλίμα στη γειτονιά.

Και καθώς ο Άγγελος πρέπει επειγόντως να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης των αμυγδαλών, η αγωνία του δεν μπορεί να αντισταθμιστεί από καμιά υπόσχεση για κατανάλωση παγωτών. Gια πρώτη φορά, ο βενιαμίν της οικογένειας φοβάται ότι μετά τη γιαγιά του μπορεί να είναι ο επόμενος Αντωνόπουλος που θα πεθάνει. Έτσι, διά παν ενδεχόμενο, αποφασίζει να κάνει κι αυτός τη διαθήκη του. Για την ακρίβεια, όχι μία, αλλά πολλές!

Όλα τα επεισόδια της σειράς, μετά τη μετάδοσή της από την ΕΡΤ1, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Δείτε το νέo επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, « Τα καλύτερά μας χρόνια», την Πέμπτη 10/6 στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Δείτε επίσης:

Πεφταστέρι: Η νέα ακριβή σειρά του Χάρη Ρώμα και τα κανάλια που την διεκδικούνΕλληνικές Σειρές 2021-2022: Τα δυνατά ονόματα και το στοίχημα των καναλιών

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Άγγελος φοβάται το ταξίδι χωρίς επιστροφή appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα