Sex and the City: Οι λόγοι που χαιρόμαστε για την μεγάλη επιστροφή

18:00 13/1/2021 - Πηγή: Youfly

Μέσα στην μεγάλη χαρά για την επιστροφή του Sex and the city, βρήκαμε μερικούς πολύ καλούς λόγους που χαιρόμαστε για τα 10 ολοκαίνουργια επεισόδια.

Ήταν 6 Ιουνίου του 1998 όταν μια νέα γυναικεία σειρά, με τίτλο το… ευφάνταστο “Sex and the city”, έκανε την πρώτη της … πτήση στον αέρα του ΗΒΟ. Τότε που η Κάρι Μπραντσο (Σάρα Τζεσικα Πάρκερ), η Σαμανθα Τζοουνς (Κιμ Κατράλ), η Σάρλοτ Γιόρκ (Κριστίν Ντειβις) & η Μιράντα Χομπς (Σίνθια Νιξον) μπήκαν στη ζωή μας και έκτοτε τίποτα στον κόσμο – των περισσότερων γυναικών – δεν ήταν πια το ίδιο…

Επιστρέφει μετά από σχεδόν 100 επεισόδια

Χρειάστηκαν 6 κύκλοι και 94 επεισόδια, που προβλήθηκαν σε όλον σχεδόν τον πλανήτη, για να ολοκληρωθεί η σειρά, απογοητεύοντας εκατομμύρια τηλεθεάτριες ανά τον κόσμο, οι οποίες όλα αυτά τα χρόνια, κυριολεκτικά κρέμονταν από τα … χείλη των τεσσάρων κοριτσιών. Εδώ και λίγο καιρό, όμως, οι πληροφορίες – αρχικά – και η ανακοίνωση – τελικά – ότι η σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από 23 χρόνια, σκόρπισε μεγάλη χαρά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε…Το “And Just Like That”είναι η νέα εκδοχή της σειράς που … “έτσι απλά” θα δούμε και πάλι από το HBO. Ο νέος κύκλος, θα περιλαμβάνει δέκα μισάωρα επεισόδια και σε αυτόν θα παρακολουθήσουμε τη ζωή των 3 από τα 4 κορίτσια – αφού η Κιμ Κατράλ είπε “ευχαριστώ δεν θα πάρω” – δύο δεκαετίες μετά, όπως ανακοίνωσε το δίκτυο.

Εμείς, λοιπόν, μέσα σε αυτή την .. μεγάλη χαρά μας θυμηθήκαμε για ποιους λόγους το “Sex and the city” έγινε μύθος… ή μάλλον μερικούς μόνο από αυτούς…

Ρούχα, παπούτσια… κ ένας ολοκαίνουριος, γυναικείος παράδεισος απλώθηκε ξαφνικά μπροστά μας, με την πρεμιέρα της σειράς. Ο παράδεισος αυτός βρίσκεται στο δωμάτιο ντουλάπα της Κάρι, ναι εκεί που φυλάει όλα τα παπούτσια και τα φορέματα. Οι στυλιστικές της προτιμήσεις γινόντουσαν viral από το πρώτο δευτερόλεπτο και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησε αρκετές τάσεις της μόδας, γι αυτό και δίκαια ακόμη και σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά fashion icon. Χαρακτηριστικό παράδειγμα .. η “τουτου” που φοράει στο σήμα της σειράς, η οποία από τότε απέκτησε άλλο … νόημα για τις γυναίκες και δεν έλειψε από καμία ντουλάπα. Να αναφέρουμε χαρακτηριστικά για την ιστορία πως η συγκεκριμένη φούστα κόστισε μόλις 5 δολάρια και την αγόρασε η ίδια η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από καλάθι προσφορών!

Sex and the City: Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός

Ύμνος στη γυναικεία φιλία… Η απόλυτη διάψευση της άποψης ότι δεν υπάρχει γυναικεία φιλία ήρθε από το στόμα των 4 πρωταγωνιστριών του Sex and the city, οι οποίες ήταν αχώριστες και έλεγαν τα πάντα για τους εκάστοτε συντρόφους τους χωρίς ποτέ να ζηλέψει η μια την άλλη.

Τα απόλυτα guest στην απόλυτη σειρά: στην διάρκεια αυτών των 6 κύκλων και όσο πιο γνωστή και επιτυχημένη γινόταν η σειρά, τόσο περισσότερα γινόντουσαν και τα “ναι” των διάσημων αστέρων του Χόλυγουντ και όχι μόνο, που έδιναν το παρόν σε αυτή μέσα από ένα πέρασμα: Μπράντλει Κούπερ , Τζον Μπον Τζόβι, Μάθιου Μακόναχι, Χάιντι Κλουμ είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που είδαμε στην σειρά.

Δείτε επίσης:

Επίσημο: To Sex and the City επιστρέφει με 10 νέα επεισόδια10 Διάσημοι που δεν χρησιμοποιούν Social Media

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Sex and the City: Οι λόγοι που χαιρόμαστε για την μεγάλη επιστροφή appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα