Survivor: Ποιος αποχωρεί σήμερα 13/1; – Η ομάδα που κερδίζει

14:07 13/1/2021 - Πηγή: Youfly

Η στιγμή μίας ακόμα αποχώρησης έφθασε στο Survivor. Απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Γιώργος Λιανός θ’ ανακοινώσει το πρόσωπο που αφήνει σχετικά νωρίς την παραλία του Άγιου Δομήνικου. Ποιος αποχωρεί σήμερα (13/1) από το Survivor;

Όπως ήδη ξέρουμε τρεις είναι μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Και αυτοί είναι ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Πάνος Καλλίδης από την πρώτη ψηφοφορία της περασμένης Δευτέρας

και η Ανθή Σαλαγκούδη από τη χθεσινή διαδικασία.

Οι δύο άνδρες απόρησαν με την υποψηφιότητά τους, ωστόσο έδειξαν στη συνέχεια να σέβονται την απόφαση των συμπαικτών της.

Η Σαλαγκούδη, από την άλλη, ανήκει στο νέο αίμα του παιχνιδιού, καθώς διανύει τη δεύτερη εβδομάδα παραμονής της στην ομάδα των διασήμων. Μέχρι στιγμής δεν έχει φέρει νίκες στην ομάδα της, ωστόσο όπως έχει πει και η ίδια θέλει πολύ να γίνει πιο μαχητική και να παραμείνει στο Survivor. Οι συμπαίκτες της όπως είπαν την ψήφισαν γιατί είναι η πιο αδύναμη παίκτρια.

Ποιος από τους τρεις – μέχρι στιγμής – υποψήφιους θα είναι εκείνος ή εκείνη που αποχωρεί σήμερα (13/1) από το Survivor;

Ποιος αποχωρεί απόψε 13/1 από το Survivor & Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλοΗ παίκτρια που αποχωρεί σήμερα

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την δημοσιογράφο-παρουσιάστρια. Η Θεσσαλονικιά, Ανθή Σαλαγκούδη παίρνει τη δάδα της και αποχωρεί από το συμβούλιο του νησιού.

Εντω μεταξύ δημοφιλέστερη παίκτρια για ακόμη μία εβδομάδα αναδεικνύεται βάσει ψηφοφορίας και πάλι η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία καλείται να επιλέξει έναν ακόμη παίκτη ή παίκτρια προς αποχώρηση. Για το μοντέλο του GNTM που ψηφίζει όπως έχει πει με αγωνιστικά κριτήρια τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Υποψιασμένη ότι η Σαλαγκούδη είναι μία εκ των τεσσάρων που την ψήφισαν θα πρέπει να επιλέξει έναν εκ των Άννας-Μαρίας, Ελευθερίας και Περικλή Κονδυλάτου. Ο τελευταίος επανειλημμένως έχει σχολιάσει αρνητικά τη στάση της Κάτιας, ενώ μαζί με τις δύο συμπαίκτριές του θεωρούν ότι η Κάτια δεν λειτουργεί ομαδικά.

Χάνουν και πάλι οι διάσημοι

Σ’ ένα γνώριμο στίβο μάχης καλούνται να παλέψουν απόψε διάσημοι και μαχητές. Παρ’ ότι θα κοντραριστούν στην ίδια πίστα, οι μαχητές αποδεικνύονται πιο γρήγοροι και εύστοχοι. Κερδίζουν τον αγώνα, όχι το ίδιο εύκολα, όπως σε προηγούμενους αγώνες. Το έπαθλο αυτή τη φορά δεν θα είναι φαγητό αλλά επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δείτε σχετικά: Survivor: Γιατί οι Μαχητές αποδίδουν καλύτερα στο ριάλιτι

Ψυχολογικά ράκος η Κάτια

Στο στρατόπεδο των διασήμων η Κάτια δείχνει να διανύει μία δύσκολη κατάσταση μετά τις κατηγορίες ότι τρώει κρυφά φαγητό. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει απομονωθεί, από τους συμπαίκτες της. Ευελπιστώντας απόψε να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας που δίνεται για πρώτη φορά στο πλαίσιο στίβου μάχης, απογοητεύεται. Σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Ήδη την έχουμε δει να είναι απογοητευμένη και στενοχωρημένη. Θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι ψηφίζουν τον Κοψιδά, για να χτυπήσουν εκείνη. Θα τη δούμε για πρώτη φορά να κλαίει μπροστά στην κάμερα, δηλώνοντας ψυχολογικά αδύναμη.

Δείτε επίσης:

Survivor: Ποιοι δύο Μαχητές μπαίνουν στην ομάδα των ΔιασήμωνSurvivor: Απόψε το πρώτο αγώνισμα επικοινωνίας & η αποχώρησηSurvivor: Η τρίτη παίκτρια για αποχώρηση – Χαμός με Κάτια & συμπαίκτες

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Ποιος αποχωρεί σήμερα 13/1; – Η ομάδα που κερδίζει appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα