Sex Education: Νεότερα για τη σεζόν 3 της σειράς στο Netflix

20:43 17/11/2020 - Πηγή: Youfly

Η ανατρεπτική κωμωδία Sex Education θα επιστρέψει στο Netflix με τη σεζόν 3 κι εμείς σας παρουσιάζουμε ό,τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Το Sex Education και η σεζόν 3 στο Netflix

Όπως είναι αναμενόμενο, το Sex Education είναι μία σειρά που λόγω της φύσης της απαιτεί μία ιδιαίτερη επαφή και οικειότητα, επομένως ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα εν μέσω της πανδημίας.

Ωστόσο, η παραγωγή ξεκίνησε πάλι τα γυρίσματα τον Σεπτέμβριο στην Ουαλία,  πέντε μήνες αργότερα απ’ ότι ήταν προγραμματισμένο.

Η έναρξη των γυρισμάτων ανακοινώθηκε στο Twitter, όπου το Netflix πόσταρε μία φωτογραφία που απεικονίζει το εξώφυλλο του σεναρίου του πρώτου επεισοδίου. Έκτοτε, όλο και νεότερες ειδήσεις αρχίζουν να καταφθάνουν για τη σεζόν 3 του Sex Education στο Netflix.

Season 3 of #SexEducation is now in production! pic.twitter.com/ipaPgBKvoj

Netflix Queue (@netflixqueue) September 9, 2020

Αρχικά, το Netflix είχε ανακοινώσει ήδη από τον Φεβρουάριο ότι το Sex Education πήρε το πράσινο φως για μία τρίτη σεζόν. Η τρίτη σεζόν, λοιπόν, φαίνεται ελπιδοφόρα, καθώς νέοι ηθοποιοί προστίθενται στο καστ και νέες εξελίξεις έρχονται να αναταράξουν τους μαθητές του Moordale.

Με βάση τις κυκλοφορίες των δύο προηγούμενων σεζόν, αναμένουμε η δραματική-κωμική σειρά να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021. Ωστόσο, μολονότι η παραγωγή καθυστέρησε εξαιτίας του κορονοϊού, αναμένουμε νεότερα για το πότε ακριβώς θα βγει η σεζόν 3 του Sex Education στο Netflix.

Στην πραγματικότητα τα γυρίσματα έπρεπε να είχα ξεκινήσει τον Μάιο/Απρίλιο του 2020 στην Ουαλία, όπου και κινηματογραφείται το Sex Education, αλλά για προφανής λόγους, αυτό δεν ήταν δυνατό. Συνεπώς, ίσως η κυκλοφορία καθυστερήσει μερικούς μήνες ακόμη, εκτός κι εάν η παραγωγή επιταχύνει τα γυρίσματα για να μην απογοητεύσει τους fans.

Το καστ της σεζόν 3 του Sex Education στο Netflix

Στο τέλος της δεύτερη σεζόν είδαμε μία σειρά από πιθανά νέα ζευγάρια, οι θεατές, λοιπόν, θα δουν σίγουρα τους βασικούς πρωταγωνιστές να επιστρέφουν στη σειρά. Αυτοί οι οι Otis (Asa Butterfield), Maeve (Emma Mackey), Eric (Ncuti Gatwa), Jean (Gillian Anderson), Adam (Connor Swindells), Aimee (Aimee Lou Wood), Jackson (Kedar Williams-Stirling) και ο μίζερος Mr Groff (Alistair Petrie). Πιθανώς θα δούμε περισσότερα για τη νέα φίλη του Jackson που αγαπήσαμε στην προηγούμενη σεζόν, την Viv (Chinenye Ezeudu).

Οι νέοι χαρακτήρες που εμφανίστηκαν στη δεύτερη σεζόν του Sex Education και αποτέλεσαν σημαντικοί πυλώνες για την εξέλιξη της ιστορίας, οι Rahim (Sami Outalbali) και Isaac (George Robinson), αναμένεται να είνα και στην σεζόν 3 του Netflix.

Τώρα μένει μόνο να δούμε αν θα επιστρέψει η μητέρα της Maeve, Anne-Marie Duff και ο αδερφός της Sean, Edward Bluemel, που δεν εμφανίστηκε για πολύ στον προηγούμενο κύκλο.

Οι νέοι χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά

Δύο είναι οι σημαντικές προσθήκες ωστόσο στο καστ της τρίτης σεζόν η νέα διευθύντρια και ο θείος του Adam. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η νέα διευθύντρια του σχολείου που θα αντικαταστήσει τον μίζερο και ιδιότροπο Mr. Groff είναι η Jemina Kirke που πρωταγωνιστούσε στο Girls. Η νέα διευθύντρια και πρώην μαθήτρια του Moordale, Hope επιστρέφει και φιλοδοξεί να διορθώσει την φήμη του σχολείου.

Από την άλλη, στο απολαυστικό καστ θα συμμετάσχει και ο αγαπημένος μας Jason Isaacs, που λατρέψαμε να μισούμε ως Lucius Malfoy στο Harry Potter και πιο πρόσφατα στο Star Trek: Discovery. O Isaacs, λοιπόν, θα υποδυθεί τον Peter, τον πιο πετυχημένο αδερφό του Mr. Groff, ο οποίος θα πάει να μείνει μαζί του αφού τον έδιωξε από το σπίτι η γυναίκα του.

Τέλος θα εμφανιστεί ακόμη ένα άτομο στην τάξη που θα ονομάζεται Cal (Dua Saleh που θα κάνει το τηλεοπτικό ντεπούτο), ένα non-binary άτομο που συγκρούεται από την πρώτη στιγμή με τη νέα διευθύντρια, Hope.

Τα καλά νέα για τους λάτρεις του Sex Education είναι ότι ίσως υπάρξουν ακόμη μερικές σεζόν της σειράς, όπως και ανακοίνωσε  η δημιουργός Laurie Nunn. Συγκεκριμένα, ανέφερε “Νομίζω ότι μπορώ να κάνω περισσότερα μαζί τους αν μας δοθεί η ευκαιρία. [Το Netflix] είναι πάρα πολύ υποστηρικτικό και πραγματικά θέλει να πούμε τις ιστορίες για τις οποίες είμαστε τόσο παθιασμένοι. Φαίνεται ότι όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα, το να θέλουμε να κάνουμε το ίδιο σόου”.

Δεν έχει βγει ακόμη τρέιλερ για την σεζόν 3 του Sex Education στο Netflix, αλλά μπορείτε να δείτε το βίντεο με τον “Mr. Groff” που ανακοινώνει την τρίτη σεζόν:

Δείτε επίσης:

Μεγάλος διαγωνισμός Black Friday για δωροκάρτες NetflixThe Crown σεζόν 4: Είσοδος για Νταϊάνα – Οργή στο Μπάκιγχαμ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Sex Education: Νεότερα για τη σεζόν 3 της σειράς στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα