Η Φαμίλια: Περίληψη και φωτογραφίες για τα επεισόδια 15 – 16

16:47 17/11/2020 - Πηγή: Youfly

Η Φαμίλια, η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, έρχεται αυτή την εβδομάδα και σας παρουσιάζουμε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια 15 και 16, με φωτογραφίες και περίληψη.

Ένα ζευγάρι + τέσσερα παιδιά + δύο πεθερές + δύο κολλητοί φίλοι = ;
Γι’ αυτή την εξίσωση δεν χρειάζεται μαθηματικός αλλά… ψυχολόγος!

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους

να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται στον ΑΝΤ1 και ανάβει το φυτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου!

Η Φαμίλια: Φωτογραφίες και περίληψη για τα επεισόδια 15 & 16«Η γιαγιά Τζο» – Επεισόδιο 15

Η Τζο, η αγαπημένη όλων, εντάξει, η Δέσποινα και ο Γιάννης εξαιρούνται, έχει την τιμητική της! Δεν είναι μόνο τα όσα ξέρουμε, ήδη, για εκείνη, δηλαδή το πόσο παρεμβατική είναι, το πόσο δε θέλει τον Γιάννη για γαμπρό της ή το τι μπορεί να κάνει για να χωρίσει την κόρη της από εκείνον, αλλά τώρα μαθαίνουμε και γιατί χώρισε με τον πατέρα της Μαίρης, τον Μάνο, όταν αυτός επισκέπτεται τον Γιάννη, τη Μαίρη και τα εγγόνια του! Επίσης, τι θα γίνει όταν η Τζο ξεπεράσει τα όρια και η Μαίρη της ζητήσει να μείνει μακριά από την οικογένειά της; Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η γιαγιά Τζο για να επανορθώσει; Μήπως έφτασε η ώρα να πάρει το μάθημά της; Αλήθεια, θα την λυπηθεί κανείς γι’ αυτό;

Στον ρόλο του Μάνου ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

«Η μαμά… λείπει για δουλειές» – Επεισόδιο 16

Η Μαίρη λείπει κάποιες μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Πώς καταφέρνουν ο Γιάννης και τα παιδιά να της δείξουν πόσο ανάγκη την έχουν; Επιπλέον, η Μαίρη βγάζει μια παλιά συρταριέρα στον δρόμο, αλλά δεν την μαζεύει κανείς από εκεί κι αυτή το παίρνει προσωπικά! Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, μαθαίνουμε ότι στο μωρό αρέσει να κοιμάται, ακούγοντας διαφημίσεις από τηλεμάρκετινγκ, όπως κι ότι ο Γιάννης με τη Μαίρη πηγαίνουν σε πορείες και διαδηλώσεις. Ποιος είναι, όμως, ο πραγματικός λόγος που το κάνουν;

H σειρά βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας

Executive Producer: PEDIO PRODUCTIONS

Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης.

Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ

«Η Φαμίλια»: Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00, στον ΑΝΤ1

#HFamilia

Δείτε επίσης: Η Φαμίλια: Περίληψη και φωτογραφίες για τα επεισόδια 13 – 14

The post Η Φαμίλια: Περίληψη και φωτογραφίες για τα επεισόδια 15 – 16 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα