O George R.R. Martin υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με το ΗΒΟ!

10:14 28/3/2021 - Πηγή: Youfly

O George R.R. Martin ετοιμάζεται να δημιουργήσει το δικό του τηλεοπτικό σύμπαν, μετά την πενταετή συμφωνία που μόλις υπέγραψε με το ΗΒΟ.

Ο George R.R. Martin ετοιμάζει νέα πρότζεκτ στην ΗΒΟ

Ο George R.R. Martin, συγγραφέας του Α Song of Ice and Fire, στο οποίο βασίστηκε η πιο γνωστή και επιτυχημένη

παραγωγή του ΗΒΟ δεσμεύεται να φέρει στην οθόνη νέα πρότζεκτ τόσο για το ΗΒΟ όσο και για την streaming πλατφόρμα του, ΗΒΟ Max.

Η εν λόγω εξέλιξη, μόνο εντύπωση και έκπληξη δεν μας προκαλεί βέβαια. Ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο, το ΗΒΟ να επιχειρήσει να επαναλάβει την  τεράστια επιτυχία του Game of Thrones. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήδη το τηλεοπτικό δίκτυο έχει ανακοινώσει spin-offs του Game of Thrones όσο και σχέδια για την τηλεοπτική μεταφορά κι άλλων βιβλίων του Αμερικανού συγγραφέα.

Και αν τα παραπάνω νέα χαροποιούν ιδιαίτερα τους φαν της επικής σειράς ίσως να μην έχουν την ίδια επίδραση και πάνω στους αναγνώστες του Martin. Υπενθυμίζουμε ότι ο συγγραφέας εδώ και χρόνια παλεύει να ολοκληρώσει το Winds of Winter, το έκτο βιβλίο της σειράς A Song of Ice and Fire. Και όπως φαίνεται κανείς δεν μπορεί πλέον με σιγουριά να πει πότε θα το καταφέρει και πότε τελικά θα το δούμε στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

Όσον αφορά τα επερχόμενα τηλεοπτικά πρότζεκτ από το σύμπαν του Game of Thrones, μέχρι στιγμής βρίσκονται έξι spin-offs στα σκαριά. Και μάλιστα ο Martin εκτός από εκτελεστικός παραγωγός στο καθένα από αυτά, δουλεύει πολύ στενά και με τους δημιουργούς.

Αυτά είναι:

House of the Dragon: Πρόκειται για το prequel του Game of Thrones το οποίο βρίσκεται καθ’ οδόν.

Θα αποτελείται από δέκα επεισόδια. Και διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα που παρουσιάζονται στο «Game of Thrones». Συγκεκριμένα θα διηγηθεί την ταραχώδη περίοδο του Οίκου Targaryen. Τότε που τα αδέρφια πολεμούσαν αδέρφια, τότε που οι δράκοι πολεμούσαν δράκους. Η σειρά που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022.

Tales of Dunk and Egg: Η νέα spin-off σειρά του Game of Thrones τοποθετείται 90 χρόνια πριν τα γεγονότα του «A Song of Ice and Fire» στο οποίο βασίστηκε το τηλεοπτικό έπος «Game of Thrones». Η ιστορία ακολουθεί τις περιπέτειες του Ser Duncan the Tall (Dunk) και του νεαρού Aegon V Targaryen (Egg).

Σειρά κινουμένων σχεδίων Game of Thrones: To προτζεκτ βρίσκεται ακόμα σε αρκετά πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Ο George R.R. Martin αναλαμβάνει και εδώ συμβουλευτικό ρόλο. H animated σειρά θα βασιστεί στα βιβλία του συγγραφέα. Και μάλιστα θα βρίσκεται κοντά στο ύφος και στο πλαίσιο της αρχικής σειράς «Game of Thrones».

9 Voyages (Sea Snake): To πρότζεκτ θα εστιάζει στον περιβόητο ναυτικό της εποχής, τον λόρδο Corlys Velaryon γνωστό και ως Sea Snake. Μάλιστα τον συγκεκριμένο χαρακτήρα αναμένεται να τον δούμε και στο House of the Dragon.

Flea Bottom: Η ιστορία θα εκτυλίσσεται στην πιο φτωχή και κακόφημη περιοχή του King’s Landing την οποία γνωρίσαμε στις τέσσερις πρώτες σεζόν του Game of Thrones.

10.000 Ships: Η ιστορία τοποθετείται 1000 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones. Και ακολουθεί την πριγκίπισσα Nymeria η οποία ίδρυσε το βασίλειο του Dorne και παντρεύτηκε τον λόρδο Mors Martell.

Δείτε επίσης:

Ο George R.R. Martin ετοιμάζει νέα σειρά στο HBOGame of Thrones: Τι δήλωσε ο Martin για το Winds of Winter

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post O George R.R. Martin υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με το ΗΒΟ! appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα