Netflix Σεπτέμβριος 2021: Νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές

06:57 1/9/2021 - Πηγή: Youfly

Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά, το Netflix, όμως, ποτέ! Ο Σεπτέμβριος έρχεται με νέες κυκλοφορίες σε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ στο Netflix που κόβουν την ανάσα. Υποθέσεις που μας ταξιδεύουν σε κόσμους γεμάτους ρομαντισμό, σασπένς κι έγκλημα.

Αγαπημένες μας σειρές επιστρέφουν με νέο κύκλο,

ενώ νέες αφίξεις μας διχάζουν. Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου μας εισάγει στη νέα σεζόν της δημοφιλούς πλατφόρμας, με την υπόσχεση πως έρχονται βράδια με ποπ κορν, χουχούλιασμα και διασκέδαση!

Απολαύστε!

Νέες κυκλοφορίες σε σειρέςQ-FORCE, 2 Σεπτεμβρίου

Ένας γκέι κατάσκοπος και η μαχητική LGBTQ ομάδα του παλεύουν να αποδείξουν τι αξίζουν σε μια υπηρεσία που τους υποτιμά. Σήμερα το Δυτικό Χόλιγουντ… αύριο, ο κόσμος!

Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ, 3 Σεπτεμβρίου

Η συμμορία είναι ήδη στην Τράπεζα της Ισπανίας εδώ και πάνω από 100 ώρες και ο Καθηγητής κινδυνεύει. Η κατάσταση χειροτερεύει ακόμα περισσότερο με την έλευση του στρατού. Ο Σεπτέμβριος, εκτός από τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές στο Netflix, φέρνει και την τελευταία σεζόν της επικότερης ληστείας όλων των εποχών!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ, 7 Σεπτεμβρίου

Τέσσερις γυναίκες –μια σεφ, μια μόνη μητέρα, μια κληρονόμος και μια άνεργη– εξερευνούν τον έρωτα και τη δουλειά, περνώντας κρίση μέσης ηλικίας, στο προπανδημικό Λ.Α.

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ, 8 Σεπτεμβρίου

Βρίσκοντας καταφύγιο βαθιά στη γη, οι επιβάτες έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά από νέες δυσκολίες – και κλιμακούμενες εντάσεις με τους στρατιωτικούς οικοδεσπότες τους.

ΛΟΥΣΙΦΕΡ, 10 Σεπτεμβρίου

Ο Λούσιφερ κατάφερε να προαχθεί, τη θέλει όμως τη δουλειά; Επίσης, η Κλόι ετοιμάζεται να τα παραιτηθεί από ντετέκτιβ, ο Αμέναντιλ μπαίνει στην αστυνομία και άλλα.

FINAL SPACE, 16 Σεπτεμβρίου

Ο Γκάρι και το πλήρωμά του προσπαθούν να επιβιώσουν από το Τελικό Σύμπαν και να αποφύγουν το Ινβίκτους, το οποίο επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις του Φεγγαροκέικ.

CHICAGO PARTY AUNT, 17 Σεπτεμβρίου

Η γλεντζού από το Σικάγο Νταϊάν λατρεύει τους κρεατοφάγους Μπερς και ξέρει καλά πώς να αποφεύγει την ενηλικίωση. Έχει όμως και αδυναμία στον σπασίκλα ανιψιό της.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, 17 Σεπτεμβρίου

Οι φήμες για το “σχολείο του σεξ” κυκλοφορούν, καθώς ο νέος διευθυντής προσπαθεί να δαμάσει ατίθασους μαθητές και ο Ότις επιχειρεί να κρύψει το μυστικό του φάσωμα.

ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ, 21 Σεπτεμβρίου

Όλοι δυσκολευόμαστε να βρούμε τον έρωτα. Για τους νεαρούς στο φάσμα του αυτισμού, η εξερεύνηση του απρόβλεπτου κόσμου των ραντεβού μπορεί να είναι ακόμα πιο περίπλοκη.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΛΕΥΚΟΙ, 22 Σεπτεμβρίου

Ξανά μαζί εν μέσω μιας πανδημίας στο μέλλον, η Σαμ και ο Λάιονελ θυμούνται την επική τελευταία τους χρονιά στο Γουίντσεστερ – η οποία εξελίσσεται σε μιούζικαλ από το ’90.

ΙΑΓΟΥΡΑΡΟΣ, 22 Σεπτεμβρίου

Στην Ισπανία του ’60, μια επιζώσα του Ολοκαυτώματος γίνεται πράκτορας με σκοπό να παραπέμψει στη δικαιοσύνη τους Ναζί που δραπέτευσαν από τη χώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο.

MIDNIGHT MASS, 24 Σεπτεμβρίου

Με την άφιξη ενός αινιγματικού ιερέα, μια κοινότητα έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτα γεγονότα και τρομακτικούς οιωνούς. Από τους δημιουργούς του “Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ”.

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ: Η ΣΕΙΡΑ, 24 Σεπτεμβρίου

Όταν η ανιψιά του γνωρίζει έναν ισχυρό ναρκοβαρόνο, ο επαγγελματίας κλέφτης Μεντί και η συμμορία του επιδέξιων ληστών μπλέκουν σε έναν βίαιο, μοιραίο πόλεμο κυριαρχίας.

Ο ΚΑΣΤΑΝΑΝΘΡΩΠΟΣ, 29 Σεπτεμβρίου

Μια γυναίκα δολοφονείται βάναυσα σε μια παιδική χαρά της Κοπεγχάγης. Από πάνω της, κρέμεται μια κούκλα από κάστανα. Διασκευή του αγαπημένου μυθιστορήματος.

MEATEATER, 29 Σεπτεμβρίου

Η αναζήτηση του Στίβεν για νόστιμο θήραμα σε εξωτικά μέρη τον πηγαίνει στα Βραχώδη Όρη και τα Όζαρκ, στα έλη της Βόρειας Καρολίνας και τα λιβάδια της Χαβάης.

LOVE 101, 30 Σεπτεμβρίου

Η σειρά με φόντο την Κωνσταντινούπολη για εφήβους το ’90 που βιώνουν αμήχανες καταστάσεις και ερωτικές απογοητεύσεις επιστρέφει για μια δεύτερη σεζόν.

Νέες κυκλοφορίες σε ταινίεςAFTERLIFE OF THE PARTY, 2 Σεπτεμβρίου

Η Κάσι ζει για τα πάρτι… ώσπου πεθαίνει σε ένα ατύχημα. Τώρα αυτό το κοινωνικό κορίτσι πρέπει να επανορθώσει για τα λάθη του στη Γη, αν θέλει να κερδίσει τα φτερά του.

KATE, 10 Σεπτεμβρίου

Όταν τη δηλητηριάζουν στην τελική αποστολή της, μια αδίστακτη εκτελέστρια που βρίσκεται σε δουλειά στο Τόκιο έχει 24 ώρες για να πάρει εκδίκηση.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, 15 Σεπτεμβρίου

Ο φαν των τρομακτικών ιστοριών Άλεξ πρέπει να αφηγείται καθημερινά μια ανατριχιαστική ιστορία, αλλιώς θα μείνει για πάντα αιχμάλωτος ενός μάγου, μαζί με τη νέα του φίλη.

THE STRONGHOLD, 17 Σεπτεμβρίου

Έχοντας βαρεθεί τις μικροϋποθέσεις, τρεις μπάτσοι στη Μασσαλία ελπίζουν να ξεσκεπάσουν ένα κύκλωμα ναρκωτικών. Η απαίτηση ενός πληροφοριοδότη όμως, ανατρέπει τα πάντα.

ΔΙΑΡΡΗΞΗ, 22 Σεπτεμβρίου

Μετά από μια μοιραία διάρρηξη στο ονειρικό νέο σπίτι ενός ζευγαριού, η πληγωμένη γυναίκα αναζητά απαντήσεις – και συνειδητοποιεί ότι ο αληθινός κίνδυνος μόλις ξεκινά.

JE SUIS KARL, 23 Σεπτεμβρίου

Μετά τον θάνατο σχεδόν όλης της οικογένειάς της σε τρομοκρατική επίθεση, μια νεαρή γυναίκα γίνεται άθελά της μέλος της ίδιας οργάνωσης που σκότωσε τους συγγενείς της.

ΤΟ ΨΑΡΟΝΙ, 24 Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος στο Netflix φέρνει μία γλυκιά ιστορία, στις νέες κυκλοφορίες ανάμεσα σε ταινίες και σειρές.Μια γυναίκα που προσαρμόζεται στη ζωή μετά από μια απώλεια έρχεται αντιμέτωπη με ένα ατίθασο πουλί που κατέλαβε τον κήπο της και έναν άντρα που προσπαθεί να προχωρήσει.

FRIENDZONE, 29 Σεπτεμβρίου

Κουρασμένος από τις πλατωνικές σχέσεις, ο Τιμπό πιστεύει ότι η τύχη του θα αλλάξει όταν φλερτάρει με τη Ρόουζ. Μπορεί όμως να γίνει από κολλητός το αγόρι της;

ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, 29 Σεπτεμβρίου

Βασισμένο στα μπεστ σέλερ μυθιστορήματα “Canciones y recuerdos” της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ. Πρωταγωνιστούν οι Μαρία Βαλβέρδε και Άλεξ Γκονζάλεζ. Σκηνοθετεί η Χουάνα Μαθίας.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, 29 Σεπτεμβρίου

Μια ιστορία τρόμου για ένα στοιχειωμένο σπίτι, μια θλιβερή μαρτυρία για τη ζωή των μεταναστών και ένας κόσμος όπου η αρχαία παράδοση μπορεί να γίνει τρομακτικά αληθινή.

Νέες κυκλοφορίες σε ντοκιμαντέρΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ: ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, 7 Σεπτεμβρίου

Δεχόμενος πίεση να συνεχίσει μια νικηφόρα παράδοση στο αμερικανικό τένις, ο Μάρντι Φις αντιμετώπισε ψυχικά προβλήματα που άλλαξαν τη ζωή του εντός κι εκτός τερέν.

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ, 16 Σεπτεμβρίου

Τα γουέστερν απάλυναν τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Ρόμπιν Γουίλτσαϊρ. Τώρα ζει το όνειρό του, εκπαιδεύοντας τα άλογα που αγαπά για τη μεγάλη οθόνη.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, 9 Σεπτεμβρίου

Αυτό το ντοκιμαντέρ ακολουθεί μια αστυνομικό και τη μητέρα ενός θύματος δολοφονίας στις άοκνες προσπάθειές τους να βρουν έναν κατά συρροή δολοφόνο στο Παρίσι του 1990.

ΑΔΕΡΦΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ, 9 Σεπτεμβρίου

Από μια τυχαία συνάντηση σε μια τραγική κατάληξη, η μοναδική σχέση του Μάλκολμ Χ και του Μοχάμεντ Άλι ραγίζει από το βάρος της δυσπιστίας και των μεταβαλλόμενων ιδανικών.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

Κάμερες παρακολουθούν την αστυνομία της Μπανγκαλόρ και ρίχνουν μια σπάνια ματιά στις σύνθετες και δύσκολες εσωτερικές διαδικασίες τεσσάρων μεγάλων ερευνών εγκλημάτων.

ΣΟΥΜΑΧΕΡ, 15 Σεπτεμβρίου

Ένα εύστοχο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ, που αναδείχτηκε σε θρύλο της Φόρμουλα 1 χάρη στο τολμηρό και ασυμβίβαστο πνεύμα του.

ΒΕΝΤΕΤΑ: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ, 24 Σεπτεμβρίου

Μια σειρά ντοκιμαντέρ για την αληθινή ιστορία πίσω από δύο “αντιμαφιόζους” σταυροφόρους της Σικελίας, οι οποίοι δικάστηκαν για μεγάλα εγκλήματα που διέπραξαν.

Δείτε επίσης:

You: Ανακοινώθηκε η σκοτεινή πρεμιέρα της σεζόν 3 στο NetflixΓυναίκες σε Κρίση: Η πρώτη σεζόν έρχεται στο Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Netflix Σεπτέμβριος 2021: Νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές appeared first on Youfly.

Keywords
netflix, ταινιες, νεες κυκλοφοριες, σειρες, netflix, ποπ κορν, καλοκαιρι, σασπένς, νέα, ποπ, τραπεζες, σεφ, νυχτα, space, chicago, party, αγωγη, άφιξη, σειρα, love, τραγουδια, βαλβερδε, βγαινει, φις, γυναικεσ, αστυνομια, βεντετα, ψεματα, μαφια, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, γυναικεσ, γκει, αλογα, αστυνομια, γυναικα, δουλεια, ισπανια, κωνσταντινουπολη, μητερα, ντοκιμαντερ, ονειρο, πιεση, σεφ, τραγουδια, τυχη, φημες, ψεματα, αγωγη, αδυναμια, αρθρο, αλεξ, ανιψια, απιστευτα, αρχαια, απωλεια, ατυχημα, άφιξη, αφιξεις, βγαινει, βραδια, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, γινεται, δαιμονες, εγκληματα, ερχεται, ερχονται, ζωη, υπηρεσια, λαθη, ματια, μαφια, μυστικο, μιουζικαλ, μαρια, μοχαμεντ αλι, μοχαμεντ, ναζι, νυχτα, ντετεκτιβ, ομαδα, παντα, οθονη, ορη, παιδικα, παιδικη χαρα, παρισι, ποπ, ποπ κορν, προβληματα, ραντεβου, ροουζ, σεζον, σειρα, σικαγο, σπιτι, συμπαν, το αγορι, τοκιο, φις, φορμουλα 1, φορμουλα, φοντο, φτερα, χαρα, ωρες, αγορι, εκδικηση, χωρα, κηπο, κληρονομος, μεινει, party, σασπένς, space, τραπεζα, θηραμα, υλικο
Τυχαία Θέματα