Netflix: Κωμωδίες τρόμου για να γελάς & να ουρλιάζεις ταυτόχρονα

21:14 28/2/2021 - Πηγή: Youfly

Δυο εκ διαμέτρου αντίθετες κατηγορίες, προσφέρουν ένα πραγματικά απολαυστικό αποτέλεσμα όταν συνδυαστούν σωστά. Οι κωμωδίες τρόμου είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, για απαιτητικούς θεατές και εμείς βρήκαμε τις καλύτερες επιλογές για αυτούς στο Netflix.

Το Μπαρ

Η λίστα μας ξεκινάει με μια ισπανική ταινία, το Μπαρ. Μέσα σε αυτό παγιδεύεται μια ομάδα αγνώστων, καθώς όποιος επιχειρήσει να βγει έξω πέφτει νεκρός από πυροβολισμό. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο βρέθηκε εκεί και κυρίως γιατί

δεν μπορεί να βγει έξω. Συνδυασμός θρίλερ τρόμου με μαύρο χιούμορ και έντονες κλειστοφοβικές πινελιές. Η πρωτότυπη ιδέα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον στο πρώτο μέρος της ταινίας ενώ στη συνέχεια η πλοκή μεταφέρεται σε πιο… υπόγεια επίπεδα!

Zombieland

To Zombieland αποτελεί τον ορισμό της συγκεκριμένης κατηγορίας και σίγουρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην δημιουργία άλλων αντίστοιχων μεταγενέστερα. H ταινία ξεχωρίζει καθώς συνδυάζει εξαιρετικά τον τρόμο με το κωμικό στοιχείο. Σε μια σύγχρονη Αμερική η νόσος των τρελών αγελάδων έχει μετατρέψει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Μέσα στον γενικότερο πανικό ένας νεαρός tech – freak, δύο περίεργες αδελφές και ένας αλητήριος ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η συνύπαρξη όλων αυτών των εντελώς διαφορετικών τύπων δημιουργεί χαοτικές καταστάσεις. Η ταινία είναι τόσο βίαια, όσο και αστεία και εμείς την απολαμβάνουμε… τουλάχιστον μέχρι το φινάλε. Από τις κορυφαίες επιλογές στο Netflix στην κατηγορία κωμωδίες τρόμου.

Happy Death Day 2U

Μια γυναίκα δολοφονείται την ημέρα των γενεθλίων της. Ξυπνάει όμως και ζει συνεχώς την ίδια ημέρα, μέχρι να ανακαλύψει ποιος είναι ο δολοφόνος της. Αφού, λοιπόν, τα καταφέρνει, αυτή την φορά θα δει τους φίλους της να παγιδεύονται στο ίδιο σκηνικό. Το σίκουελ της ταινίας δίνει ότι ακριβώς υπόσχεται: πολύ βία και τολμηρές ιδέες, που συνεχίζουν αυτό που ξεκίνησε η πρώτη ταινία. Το αποτέλεσμα είναι άκρως δημιουργικό και θα σίγουρα θα διασκεδάσει τους φανς.

Η Νταντά: Βασίλισσα Δολοφόνος

Ακόμα ένα σίκουελ, μιας μάλλον απροσδόκητα επιτυχημένης ταινίας. Ο Κόουλ, ο πρωταγωνιστής και της πρώτης, αφού γλίτωσε από την γοητευτική νταντά του και την αίρεση, τώρα πρέπει να τα βγάλει πέρα με το λύκειο. Η απρόσμενη όμως εμφάνιση παλιών εχθρών, θα τον βάλει σε μπελάδες. Πολλοί εντυπωσιακοί φόνοι και αρκετά εντυπωσιακά plot twist. Εάν είσαι εναρμονισμένος με την τρέλα που κουβαλάνε αυτού του είδους οι κωμωδίες τρόμου, δεν θα μείνεις παραπονεμένος.

Creep

H απόδειξη ότι το budget δεν παίζει πάντα καταλυτικό ρόλο σε μια ταινία. Ένας εικονολήπτης παίρνει από ανάγκη μια δουλειά, σε ένα απομακρυσμένο ορεινό χωρίο. Φτάνοντας όμως θα διαπιστώσει ότι ο ενδιαφερόμενος έχει πολύ περίεργες ιδέες στο μυαλό του. Κάθε σκηνή κρύβει και μια απειλή. Παράνοια και τρόμος ”παίζουν μπάλα” μαζί, για μια ταινία που στο υπόβαθρο της θίγει τις εύκολες γνωριμίες που γίνονται μέσω διαδικτύου, καθώς και τους κινδύνους που κρύβουν.

Δείτε ακόμα:

Netflix: Σπουδαίες ταινίες βασισμένες σε βιβλίαNetflix: Ταινίες τρόμου που θα στοιχειώσουν τα βράδια σου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Netflix: Κωμωδίες τρόμου για να γελάς & να ουρλιάζεις ταυτόχρονα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα