MasterChef 6: Πρωτοφανές ρεκόρ αιτήσεων – Όλες οι λεπτομέρειες

12:32 13/10/2021 - Πηγή: Youfly

Μπορεί τα άλλα δύο ριάλιτι μαγειρικής να απέτυχαν παταγωδώς αλλά το… βαρύ πυροβολικό δεν έχει καταφθάσει ακόμα. Όσο το STAR προβάλλει το GNTM, τα γυρίσματα του MasterChef 6 προχωρούν με γοργούς ρυθμούς ενώ οι αιτήσεις χτύπησαν κόκκινο.

Μπορεί το ριάλιτι μαγειρικής του STAR να προορίζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν αλλά τα precasting έχουν ξεκινήσει και μάλιστα οι παίκτες ετοιμάζονται

να μπουν στο σπίτι το προσεχές διάστημα.

MasterChef 6: Οι αιτήσεις και η δομή του παιχνιδιού

Σύμφωνα με το TV24 πάνω από 8000 άτομα δήλωσαν συμμετοχή, με σκοπό ένας από αυτούς να αναδειχθεί στον επόμενο Έλληνα Masterchef. Μάλιστα στην πλειονότητα τους είναι μάγειρες με σημαντική επαγγελματική εμπειρία και όχι ερασιτέχνες. Αυτό δείχνει ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πιο υψηλός από ποτέ και η δουλειά των τριών κριτών πολύ δύσκολη.

Όσον αφορά τη δομή του παιχνιδιού, τα κύρια συστατικά θα μείνουν ίδια. Mystery Box, ομαδικές, διαδικασίες αντιγραφής αλλά και η κάρτα ασυλίας θα διατηρηθούν ως στοιχεία του διαγωνισμού. Μέσα σε αυτά όμως θα προστεθούν σημαντικοί παράμετροι και διαφοροποιήσεις, με σκοπό να φέρουν μεγαλύτερες δυσκολίες στους παίκτες και ενδιαφέρον στο κοινό.

Το MasterChef 6 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με το ξεκίνημα του 2022 και για την ακρίβεια τον Ιανουάριο. Στα νέα επεισόδια θα δούμε και αρκετούς παίκτες των προηγούμενων MasterChef ενώ στα γυρίσματα έχει βρεθεί και η τελευταία νικήτρια, Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Δείτε ακόμα:

MasterChef: Αποχωρεί από τις κουζίνεςΠάνος Ιωαννίδης: Γιατί αρνήθηκα το 1 εκ ευρώ από τον Ατζούν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post MasterChef 6: Πρωτοφανές ρεκόρ αιτήσεων – Όλες οι λεπτομέρειες appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα