MasterChef 5: Κατηγορίες, απόδοση ευθυνών και το θρίλερ ασυλίας

11:44 19/2/2021 - Πηγή: Youfly

Πολλές πρωτιές αυτήν την εβδομάδα στο παιχνίδι. Μετά το Τεστ Δημιουργικότητας και την αποχώρηση του Σερόπ, σειρά τώρα έχει το πρώτο συμβούλιο των παικτών.  Τα κατάλοιπα της ομαδικής δοκιμασίας είναι εμφανή και δημιουργούν καυγάδες απόψε, 19/2, στο νέο επεισόδιο του MasterChef 5.

Πρωτόγνωρο πλεονέκτημα στο MasterChef 5

Το είπαν και το έκαναν. Οι κριτές, και συγκεκριμένα ο Σωτήρης Κοντιζάς, είχαν προειδοποιήσει ότι το παιχνίδι θα παίζεται αλλιώς φέτος. Έτσι με το καλημέρα σόκαραν τους παίκτες ανακοινώνοντας

το πλεονέκτημα του Νίκου, που είχε κερδίσει την κάρτα ασυλίας. Ο τελευταίος, λοιπόν, όχι μόνο είχε το δικαίωμα να επιλέξει τα μέλη της ομάδας του, όπως συμβαίνει πάντα, αλλά το πράγμα πήγε ένα βήμα παραπέρα. Με όσους συμπαίκτες του διάλεξε θα πρέπει να πορευτεί ως το τέλος του παιχνιδιού, ως ομάδα.

Φυσικά αυτή η εξέλιξη όπως αναμενόταν έφερε απρόβλεπτες συνέπειες, ειδικά στην αντίπαλη ομάδα. Ο Νίκος όρισε για αντίπαλο αρχηγό τον Ιωάννη και τότε… το πάρτυ ξεκίνησε. Κάπως έτσι προέκυψαν μια σειρά από αντεγκλήσεις και εντάσεις, που έφτασαν μέχρι και τους δημοσιογράφους. Ακόμα και με αυτούς διαπληκτίστηκε ο Ιωάννης!

O Ιωάννης στο στόχαστρο των συμπαικτών του

Στο συμβούλιο που ακολουθεί τα πνεύματα είναι τεταμένα. Ο Ιωάννης αδειάζει του συμπαίκτες του, λέγοντας ότι δεν έχουν μαγειρική αντίληψη. Λέει ανακρίβειες, που σύμφωνα με τους υπόλοιπους δεν έχουν δόση αλήθειας, και καταλήγει να στοχοποιείται σχεδόν από όλους για την στάση του. Βαριές εκφράσεις όπως ”ξεφτίλας” και μην διανοηθείς να με ακουμπήσεις ακούγονται. Παρόλα αυτά το ωμό ψάρι που σερβιρίστηκε άνηκε στην μπλε ομάδα και όχι σε αυτή του Ιωάννη. Ίσως είναι αρκετό αυτό για να τον σώσει από περαιτέρω μπελάδες.

Μέσα στον πανικό έχουμε και την είσοδο του παλιού γνώριμου, Γιάννη Αποστολάκης. Με τις υπάρχουσες συνθήκες, λόγω Covid -19, η έξοδος των παικτών είναι αδύνατη οπότε ο Γιάννης Αποστολάκης θα έχει την τιμητική του εντός του σπιτιού. Τι συμβουλές θα δώσεις ως ”παλιός” στους νέους παίκτες.

Τέλος, η μάχη για την ασυλία εξελίσσεται σε θρίλερ. Κάποιοι σίγουρα θα την χρειαστούν γιατί οι ευθύνες που τους αναλογούν για το αρνητικό αποτέλεσμα στην ομαδική είναι μεγάλες.

Το τρέιλερ από το νέο επεισόδιο του MasterChef 5 (19/2)

Συμβούλιο, ασυλία και Γιάννης Αποστολάκης στο νέο επεισόδιο.

Δείτε ακόμα:

MasterChef 5 – Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη δοκιμασίαMasterChef 5: To Twitter ανέδειξε τον ‘κακό’ του παιχνιδιούMasterChef 5: Οι κουτάλες παίρνουν φωτιά με 2 νέες μέρες προβολής

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post MasterChef 5: Κατηγορίες, απόδοση ευθυνών και το θρίλερ ασυλίας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα