MasterChef 5: 3 υποψήφιοι για αποχώρηση – Πώς τους ψάρωσε η Μαρίνα

07:25 28/4/2021 - Πηγή: Youfly

“Ψάρωσε” τους συμπαίκτες της, κέρδισε το mystery box και εξασφάλισε μία θέση στην εννιάδα του Masterchef 5. Η Μαρίνα Τζεμολάι επέστρεψε για να αποκαλύψει τον ψυχολογικό πόλεμο του Διονύση και να βγάλει από το παιχνίδι όσους δεν αξίζουν να βρίσκονται εκεί. Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από το Masterchef 5;

Παρούσα για δεύτερη φορά στο διαγωνισμό μαγειρικής του Masterchef 5 ήταν η Μαρίνα, η οποία με το καλημέρα σας έδειξε ότι δεν επέστρεψε τυχαία.

Για εκείνη το mystery box έκρυβε μία μεγάλη έκπληξη και ένα ατού χάρις στο οποίο της ήταν εύκολο να βάλει φωτιά στην επόμενη αποχώρηση.

Ποιος κέρδισε το mystery box και “ψάρωσε” τους άλλους

Γλυκά πονούσε το μαχαίρι της Μαρίνας, όπως λέει και το λαϊκό άσμα. Η δεινή μαγείρισσα κατάφερε να ξεπεράσει τη Μαργαρίτα και το Τζιοβάνι στο mystery box και ν’ αναδειχθεί βασίλισσα της γεύσης. Το πιάτο της, ένα ιδιαίτερο γλυκό, τεχνικά όπως της είπε και ο Κοντιζάς ήταν τέλειο.  Αυτό αρκούσε στη Μαρίνα που έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά. «Θέλω να τους δώσω ένα μάθημα» είπε χθες και υπονοούσε τον Ιωάννη και το Διονύση. Και οι δύο έπρεπε να την «πληρώσουν» για τον ψυχολογικό πόλεμο που της έκαναν πριν την επιστροφή της.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το MasterChef 5

Ο μεν Ιωάννης στη δοκιμασία που ακολούθησε δεν κατάφερε να βγάλει τη γεύση που ήθελε στο πιάτο του, ο δε Διονύσης δεν έκανε σωστή διαχείριση των υλικών. Όλα αυτά στο τεστ δημιουργικότητας, το οποίο κέρδισε ο Αλέξανδρος. Σε αυτό η Μαρίνα παρέδωσε τα ψάρια στα κατάλληλα χέρια και η ίδια ατένιζε από τον εξώστη ασφαλής και στην εννιάδα. Τον Τζιοβάνι δεν τον είχε υπολογίσει και δεν πίστευε ότι μπορεί να μην τα πάει καλά: «Το πιάτο σου ήταν νόστιμο, αλλά το ίδιο νόστιμο και χωρίς το ψάρι», του είπαν οι κριτές. Επόμενοι πυλώνες για τη Μαρίνα ο Ιωάννης, ο Διονύσης και η Ανούς, ο πιο στενός άνθρωπος του Διονύση.

Για τον Ιωάννη δεν ήταν μια καλή μέρα, αφού έδωσε ένα πιάτο που όπως παραδέχθηκε ήταν κάτω του μετρίου. Χαρακτηριστικά μάλιστα ανέφερε στις κάμερες: “Αν έχεις το διάολο πάνω από το κεφάλι σου, εξηγούνται όλα. Μήπως έφτυσε κιόλας”, δήλωσε ο εκρηκτικός Ιωάννης.

Και η προσπάθεια της Ανούς στέφθηκε με αποτυχία κυρίως εξαιτίας του ψησίματος στο βασικό υλικό της που ήταν ο λούτσος. Ο Διονύσης δεν έπεισε τους κριτές, οι οποίοι όμως του έδωσαν μία ακόμη ευκαιρία. Απολογισμός του τεστ δημιουργικότητας με ψάρι; Τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η Ανούς για πέμπτη φορά, ο Ιωάννης για έβδομη και ο Τζιοβάνι για πρώτη φορά. Η αγωνία κορυφώνεται στο επεισόδιο της Τετάρτης 5/5, οπότε και το Masterchef 5 θα επιστρέψει στην κανονική του ροή. Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε ακόμα:

MasterChef 5 Spoiler τελικός: Αυτή είναι η τελική τριάδαMasterChef 5: Άδοξη αποχώρηση με πιάτο – ντροπή (Video)MasterChef 5: Αλλαγές στις μέρες προβολής και μετά τις γιορτές

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post MasterChef 5: 3 υποψήφιοι για αποχώρηση – Πώς τους ψάρωσε η Μαρίνα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα