Καλό Μεσημεράκι: Πότε επιστρέφει τελικά ο Νίκος Μουτσινάς;

20:44 27/4/2021 - Πηγή: Youfly

Πολλές είναι οι παρουσιάστριες και οι παρουσιαστές που σίγουρα θα ζήλευαν το συμβόλαιο του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ που θυμίζει σε πολλά αυτό της Ελένης Μενεγάκη. Κι αυτό γιατί τόσο ο Νίκος όσο και η Ελένη έχουν προβλέψει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα και τα έχουν υπογράψει με αποτέλεσμα το εκάστοτε κανάλι να μην μπορεί να φέρει την παραμικρή αντίρρηση. Πότε επιστρέφει, λοιπόν, το Καλό Μεσημεράκι με νέα

επεισόδια;

Γιατί σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένος ο ΣΚΑΪ όταν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του δεν κάνει εκπομπή για περισσότερες από 15 μέρες για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις διακοπές του Πάσχα, αλλά πώς να κάνει διαφορετικά από τη στιγμή που ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι έχει συμπεριλάβει τα παραπάνω αλλά και άλλα στο συμβόλαιό του με το κανάλι του Φαλήρου.

Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής που πολύ πρόσφατα απήχει και πάλι λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού θα βγει ξανά στον αέρα όχι την Τρίτη του Πάσχα που θα περίμενε κανείς αλλά την Τετάρτη 5 Μαΐου καθώς η Τρίτη 4 του μήνα θεωρείται αργία, αφού μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς. Και επειδή ο Νίκος Μουτσινάς ακολουθεί το πρόγραμμα των σχολείων τρόπον τινά, οι αργίες του ανήκουν όλες.

Δείτε επίσης: 

Πασχαλινή διακοπή για τα ριάλιτι – Πότε επιστρέφουν στην τηλεόρασηMEGA: «Μετακομίζει» η Δανάη Μπάρκα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Καλό Μεσημεράκι: Πότε επιστρέφει τελικά ο Νίκος Μουτσινάς; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα