Junior Eurovision: Απόψε ξεκινά η ψηφοφορία των τραγουδιών

18:36 27/11/2020 - Πηγή: Youfly

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες στη Πολωνία για τον 18ο διαγωνισμό τραγουδιού της Junior Eurovision καθώς απόψε στις 21.00 ξεκινά η ψηφοφορία των τραγουδιών.

Την Κυριακή (29 Νοεμβρίου) στις 18.00  θα πραγματοποιηθεί η διαγωνιστική βραδιά με τη συμμετοχή 12 νεαρών καλλιτεχνών.

Η όλη βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Βαρσοβία, μέσα από ένα στούντιο. Εκεί θα βρίσκονται

μόνο οι τρεις παρουσιαστές (Ida Nowakowska-Herndon, Rafał Brzozowski και Małgorzata Tomaszewska), καθώς οι συμμετέχοντες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού  θα διαγωνισθούν από τις χώρες τους.

Ποιοι είναι οι 12 διαγωνιζόμενοι της Junior Eurovision

Belarus (BTRC), Arina Pehtereva

France (FTV), Valentina

Georgia (GPB), Sandra Gadelia

Kazakhstan (Khabar Agency), Karakat Bashanova

Malta (PBS), Chanel Monseigneur

Netherlands (AVROTROS), Unity

Russia (RTR), Sofia Feskova

Serbia (RTS), Petar Anicic

Spain (RTVE), Solea

Ukraine (UA:PBC), Oleksandr Balabanov

Poland (TVP), Alicja Tracz

Germany (ARD/ZDF/Kika), Susan

Πως θα γίνει η ψηφοφορία

Η ψηφοφορία για τη Junior Eurovision 2020 η οποία όπως προαναφέραμε θα αρχίσει απόψε στις 9 το βράδυ, θα γίνει μέσω ίντερνετ στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού και θα είναι ανοιχτή προς το κοινό.

Οι «φαν» του διαγωνισμού μπορούν να ψηφίσουν τα τρία  αγαπημένα τους τραγούδια στη σελίδα του διαγωνισμού: https://vote.junioreurovision.tv/jesc/we7e8b4bfc  Όλα αυτά αφού πρώτα παρακολουθήσουν ένα σχετικό βίντεο με τα διαγωνιζόμενα 12 τραγούδια.

Όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές δεν ισχύουν γεωγραφικοί περιορισμοί, έτσι ώστε οι «φαν» του διαγωνισμού να μπορούν να ψηφίσουν ακόμη και τη δική τους χώρα εφόσον το επιθυμούν.

Σε δύο φάσεις η ψηφοφορία

Η ψηφοφορία για τη φετινή Junior Eurovision χωρίζεται σε δύο φάσεις:

Η 1η φάση της ψηφοφορίας ξεκινάει απόψε στις 21.00 (ώρα Ελλάδας) και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής (29 Νοεμβρίου) στις 18.00 λίγο πριν την έναρξη του σόου.

Η 2η φάση θα ξεκινήσει μετά το τέλος του κυριακάτικου σόου και θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά.

Πως θα φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα καθορίσει το 100% της ψηφοφορίας του κοινού καθώς δεν είναι δυνατή η ψηφοφορία μέσω τηλεφώνου ή SMS. Όπως και στη Eurovision, το κοινό αποφασίζει κατά 50% στην ανάδειξη των αποτελεσμάτων, με το υπόλοιπο 50% να προκύπτει από τις ψήφους των επιτροπών κάθε χώρας. Οι κριτικές επιτροπές της JESC 2020 θα περιλαμβάνουν 3 επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας και 2 παιδιά ηλικίας 10 ως 15 ετών.

Τόσο οι κριτικές επιτροπές όσο και το κοινό έχουν να μοιράσουν από 696 πόντους στα τραγούδια του τελικού. Η κατανομή, ιδιαίτερα, των πόντων του κοινού θα βασιστεί στο ποσοστό των πόντων που συγκέντρωσε κάθε χώρα στην ηλεκτρονική ψηφοφορία. Αν, για παράδειγμα, μια χώρα λάβει το 20% των ψήφων τότε θα λάβει και το αντίστοιχο 20% των διαθέσιμων πόντων (20% των 696 πόντων= 139 πόντοι).

Δείτε επίσης:

Eurovision 2021: Οι χώρες που θα διαγωνιστούν στο ΡότερνταμΣτεφανία: Tο νέο της τραγούδι και τα νέα για Eurovision 2021Η Έλενα Τσαγκρινού πάει στην Eurovision 2021 με την Κύπρo

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Junior Eurovision: Απόψε ξεκινά η ψηφοφορία των τραγουδιών appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Junior Eurovision, Απόψε,Junior Eurovision, apopse