House of fame: Όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα του νέου ριάλιτι

21:17 15/2/2021 - Πηγή: Youfly

Ποδαρικό στο σπίτι του House of fame έκαναν πριν λίγο οι παίκτες-σπουδαστές του μουσικού ριάλιτι, που έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Τι είδαμε, λοιπόν, στο πρώτο επεισόδιο; Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις πρώτες εντυπώσεις.

Ως άλλος υπεύθυνος ιδιωτικής σχολής εμφανίστηκε πριν από λίγο ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος. Προχώρησε σε συστάσεις και προειδοποιήσεις, ανακοινώνοντας το πρόγραμμα του House

of fame. Οι καθηγητές στη συνέχεια έδωσαν το στίγμα τους και οι συμμετέχοντες έκαναν την πρώτη τους παρουσίαση μέσω ενός κομματιού της επιλογής τους.

17 παιδιά γεμάτα όνειρα είδαμε στις οθόνες μας, παιδιά γεμάτα όνειρα για το χώρο της μουσικής. Ο καθένας στο είδος του και με το στυλ του, όλοι όμως μ’ ένα σκοπό να δουλέψουν, να τηρήσουν το πρόγραμμα και να βγάζουν κάθε Παρασκευή τον καλύτερο τους εαυτό.

Μεταξόπουλος: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες στο House of fame”

Όπως ξεκαθάρισε ο διευθυντής της μουσικής Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, δεν τον ενδιαφέρει πόσο ωραία φωνή έχουν. Αυτό που για εκείνον παίζει σημαντικό ρόλο είναι η τρέλα που κουβαλά ο καθένας τους. «Είστε πολύ τυχεροί που είστε εδώ, προσπαθήστε να το εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θέλω δουλειά, πάθος, πειθαρχία και ένστικτο», είπε ενώπιον όλων, παρουσιάζοντας το ωρολόγιο πρόγραμμα της Ακαδημίας.

Εγερτήριο στις 8.30 και μάθημα στις 10. Γυμναστική, φωνητική, χορός και styling. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στην ατζέντα των μαθημάτων τους με τους καθηγητές τους, την Πένυ Μπαλτατζή, την Chali Jennings και τον Αλ Γκίγα. Τι είδαμε, λοιπόν, στην πρεμιέρα του House of Fame;

Η πρώτη τους εμφάνιση θα γίνει την προσεχή Παρασκευή, οπότε και θα παρουσιάσουν ενώπιον καθηγητών, κριτικής επιτροπής και φυσικά του τηλεοπτικού κοινού το πρώτο τους performance. Από το live αυτό θα βγουν οι τρεις που δεν θα καταφέρουν να πείσουν τους επαγγελματίες καθηγητές και κριτές τους. Την επόμενη Παρασκευή 26 του μηνός ένας από τους τρεις θ’ αποχωρήσει από το House of fame, τα live των οποίων θα παρουσιάζει η Ελένη Φουρέιρα. Σημειωτέον κάθε εβδομάδα θ’ αναδεικνύεται και ο καλύτερος σπουδαστής, ο οποίος θα τυγχάνει προνομίων εντός του σπιτιού.

House of Fame: Η πρώτη γνωριμία με τους παίκτες – Τι είδαμε στην πρεμιέρα

Εντυπωσιασμένοι από το νέο τους τηλεοπτικό σπίτι έμειναν οι παίκτες του μουσικού ριάλιτι. Στο σύντομο intro τους ακούσαμε για τα όνειρά τους και τις προσδοκίες τους από τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Μία κοπέλα δήλωσε ότι της αρέσει η μουσική gaming, άλλη αποκάλυψε ότι την αποκαλούν νέα Τζένη Βάνου.

Ακόμη, μία Θεσσαλονικιά εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί στη σκηνή με την Πάολα. Ακούσαμε ακόμη δηλώσεις του τύπου «μου αξίζει μια θέση στη βιομηχανίας της μουσικής», ενώ σαστίσαμε με συμμετέχοντα με καταγωγή από τη Νιγηρία που δήλωσε ότι σε τρεις μήνες θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς.

Στο κομμάτι της συγκατοίκησης όλοι δήλωσαν ιδιότροποι με την τάξη και την καθαριότητα. Ορισμένοι έθεσαν θέμα με το ροχαλητό συμπαικτών τους που δεν τους επέτρεψε να κοιμηθούν με ησυχία.

Αυτά ήταν όσα είδαμε στην πρεμιέρα του House of Fame σήμερα. Αναμένουμε τα επόμενα επεισόδια, καθώς και τις live εμφανίσεις των παικτών την Παρασκευή!

Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης: 

House of fame: Αυτοί είναι οι 17 σπουδαστές της μουσικής ακαδημίαςHouse of Fame: Δείτε για πρώτη φορά τους χώρους του μουσικού ριάλιτι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post House of fame: Όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα του νέου ριάλιτι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα