MasterChef 5: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους φετινούς παίκτες

20:41 15/2/2021 - Πηγή: Youfly

Από την Καρδίτσα μέχρι την Πάτρα και από τη Μυτιλήνη μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο όλοι χώρεσαν στην κουζίνα του Masterchef 5. Τα νέα παιδιά είναι εδώ και θα παλέψουν με ερασιτέχνες της μαγειρικής που επιζητούν τη μεγάλη αλλαγή

στη ζωής τους. Άραγε μπορεί μία νοσηλεύτρια, μία ψυχολόγος ή μία σχεδιάστρια μόδας να τα βάλει μ’ έναν επαγγελματία μάγειρα; Ποια τα στοιχεία για τους παίκτες του MasterChef 5 που δε γνωρίζαμε; Δείτε παρακάτω αναλυτικά.

Την απάντηση φυσικά θα δώσουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες καθώς μπροστά στις κουζίνες και στους φούρνους όλοι παλεύουν ίσοι προς ίσων. Φέτος ο ανταγωνισμός στο Masterchef 5 είναι μεγάλος καθώς η πλειονότητα των συμμετεχόντων είναι καλά διαβασμένη. Όλοι τους θέλουν το έπαθλο, τα χρήματα, την αναγνωρισιμότητα, την καριέρα στο χώρο της γαστρονομίας. Απόψε αυτός που θα κρατήσει στα χέρια του τη χρυσή κάρτα αναμφίβολα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι. Ας γνωρίσουμε καλύτερα ποιοί είναι αυτοί που τη διεκδικούν:

Στοιχεία για τους παίκτες του MasterChef 5 – Οι ερασιτέχνες του ριάλιτι

Από τους 24 συμμετέχοντες οι 4 είναι ερασιτέχνες αλλά με ταλέντο στη μαγειρική όπως παραδέχθηκαν και οι τρεις κριτές που τους έδωσαν τη λευκή ποδιά. Πρόκειται για τρεις γυναίκες και έναν άνδρα. Συγκεκριμένα το όνειρό της πραγματικότητα θέλει να κάνει η fashion designer και patron maker, Μαρία Φίλογλου, η οποία έρχεται από τη Θεσσαλονίκη αποφασισμένη να πάρει τα απαραίτητα εφόδια και ν’ αλλάξει ρώτα στη ζωή της.

Μεγάλο βήμα και για τη Χριστίνα Παπαοικονόμου από την Κόρινθο. Η παίκτρια έρχεται από το Λονδίνο, όπου και ζούσε τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια αρχικά δουλεύοντας στο χώρο του μάρκετινγκ και στη συνέχεια ως νοσηλεύτρια. Λατρεύει τα βότανα και κάνει διαρκώς focus στη γεύση, κάτι που εντόπισαν και οι κριτές

Στροφή στην καριέρα της θέλει να κάνει και η Βίλλυ Σεργή.  Αν και σπούδασε εγκληματολογία-ψυχολογία έχοντας εργαστεί ως αεροσυνοδός θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική. Το μεγάλο βήμα στη ζωή τους αποφάσισαν να κάνουν και δύο ακόμα πτυχιούχοι. Ο λόγος για τον ηλεκτρολόγο-μηχανικό, Αλέξανδρο Ακριτίδη που βρήκε στη μαγειρική τον εαυτό του. Ίδιο σκεπτικό και για τον Κύπριο χημικό, Παύλο Χάπιλλο. Ο πατέρας του αν και σεφ στο επάγγελμα τον απέτρεπε να μπει στις κουζίνες, εκείνος όμως μέσα σ’ αυτές βρήκε το επάγγελμα που θέλει να κάνει.

Από πού κρατάει η σκούφια τους

Πέρα από το πόσοι είναι επαγγελματίες και πόσοι ερασιτέχνες παίκτες στο MasterChef 5, υπάρχει μία ακόμη λεπτομέρεια. Σε ότι αφορά την καταγωγή των συμμετεχόντων, δύο παίκτες έρχονται από την Κρήτη. Επίσης, δύο από τη Θεσσαλονίκη και τρεις από την Πελοπόννησο. Επίσης, στις κουζίνες του Masterchef 5 θα δούμε μάγειρες από την Καρδίτσα, τις Σέρρες, τη Μυτιλήνη, το Βόλο και την Κύπρο. Επίσης, ένας παίκτης θα φέρει ιταλικό αέρα, ενώ δύο νέοι από την Αρμενία θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Αυτά ήταν τα στοιχεία για τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef 5, που έχει μπει δυναμικά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών.

Δείτε επίσης: 

MasterChef 5: Το Twitter, τα βατραχοπόδαρα και η πρώτη αναμέτρησηMasterChef 5: H κάρτα ασυλίας αλλάζει από νωρίς τις ισορροπίεςMasterChef 5: Οι 24 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι (εικόνες)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post MasterChef 5: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους φετινούς παίκτες appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα