8 Λέξεις – Αρώνης: «Βάλθηκες να μου φυτιλιάσεις το εργοστάσιο ρε»

15:56 17/5/2021 - Πηγή: Youfly

Έξαλλος θα γίνει ο Αρώνης στις 8 Λέξεις, όσο ο Δημήτρης και η Μαίρη θα προσπαθήσουν να δικαιολογηθούν, με κάθε τρόπο. Η είδηση για την παράνομη εταιρία θα ταλαιπωρήσει τον Άκη, με την καταστροφή να τον πλησιάζει. Το εργοστάσιο βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, μετά την παράνομη επιχείρηση αναβολικών.

Στο μεταξύ, ο Σίμος αποφασίζει να ερευνήσει την παράνομη λέσχη και το κύκλωμα των τοκογλύφων και η Σμαράγδα ανησυχεί μήπως και τον ανακαλύψουν. Η Ιφιγένεια κι ο Άλκης έρχονται πιο κοντά, όμως η Κατερίνα εξακολουθεί να αντιδρά σε αυτή τη σχέση. Όταν ο Μιλτιάδης της ανακοινώνει πως σκέφτεται

να δώσει το επίθετό του στον Άλκη, το ρήγμα ανάμεσά τους θα βαθύνει σε σημείο χωρισμού.

Ο Οδυσσέας και η Έρση ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα για την έκθεση αλλά η μεταξύ τους ένταση συνεχίζεται. Όταν ο Μιλτιάδης της ανακοινώνει πως σκέφτεται να δώσει το επίθετό του στον Άλκη, το ρήγμα ανάμεσά τους θα βαθύνει σε σημείο χωρισμού. Ο εκδότης του Φρίξου καταφθάνει στο νησί για την υπογραφή των συμβολαίων, αλλά η Έλλη προβάλει αντιρρήσεις.

Η επίθεση του Αρώνη στον γιο του

Ο Δημήτρης και η Μαίρη καταφθάνουν μέσα στην άγρια νύχτα στο σπίτι του διευθυντή, μετά από το κάλεσμα που έκανε ο ίδιος ο Αρώνης, στις 8 Λέξεις. Έχοντας φτάσει πια στα όριά του, ξεσπάει στον γιο του με τον χειρότερο τρόπο. Εκείνος τον κοιτάζει ανήμπορος να μιλήσει. Η Μαίρη Ταβουλάρη δέχεται το ίδιο σοκ, όταν ο Άκης της αποκαλύπτει όλα όσα ξέρει.

Το ξέσπασμα θα είναι τεράστιο, με την οριστική ρήξη να έρχεται ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Η Μαίρη θα πάρει πάνω της όλη την ευθύνη, η οργή του Αρώνη, όμως, δε θα καταλαγιάσει. Τί θα συμβεί ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις; Με ποιον τρόπο θα διορθώσει ο Αρώνης όσα έκαναν ο Δημήτρης και η Μαίρη, στις 8 Λέξεις;

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Κοντά στο θάνατο ο Φρίξος και η Αλίκη – Η ληστεία8 Λέξεις – Ο Μάρκος ισοπεδώνει την Μαίρη: «Δε θα πάρεις τίποτα»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις – Αρώνης: «Βάλθηκες να μου φυτιλιάσεις το εργοστάσιο ρε» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα