Home: Το πρώτο τραγούδι από το νέο album του Solomun

12:21 16/10/2020 - Πηγή: Youfly

Ο Solomun ένας από τους σπουδαιότερους DJ & παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του  album.

Το “Home” είναι το πρώτο από τα 4 τραγούδια που θα προηγηθούν της κυκλοφορίας: ένα σκοτεινό, ατμοσφαιρικό και ταυτόχρονα νοσταλγικό single, η πρώτη κυκλοφορία στο δικό του label NINL.

Solomun – Νέο Album

To “Home” ήταν η αφετηρία για το album που θα κυκλοφορήσει αρχές του 2021. Είχα τη δυνατότητα να το ‘τεστάρω’ πολλές φορές και άντεξε…μου απέδειξε ότι αξίζει να γίνει το πρώτο single

του δίσκου” λέει ο ίδιος.

Το video είναι γυρισμένο σε μερικά από από τα πιο σημαντικά club της Ευρώπης (Pintworks, La Seine Musicale, Robert Johnson). Σε εκείνους τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους δηλαδή που είναι το “σπίτι” (home) της μουσικής και το κοινό έρχεται σε επαφή με αυτήν. Και η επιθυμία να ξαναγυρίσουμε σε τέτοιους χώρους γίνεται όλο και πιο έντονη….

Γεννημένος στη Βοσνία και μεγαλωμένος στο Αμβούργο και βραβευμένος πολλαπλά ως “Best International DJ” Solomun. Έχει μεταξύ άλλων συνεργαστεί κάνοντας remix με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι: Foals, Editors, Lana Del Rey, Jamiroquai, Depeche Mode, Leonard Cohen και πολλοί άλλοι.

Το Βίντεο με το νέο Album του Solomun:

The post Home: Το πρώτο τραγούδι από το νέο album του Solomun appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα