Game of Chefs: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

13:56 8/9/2021 - Πηγή: Youfly

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 με τίτλο Game of Chefs. Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια και ποιες θα είναι οι διαφορές με τα γνωστά ριάλιτι μαγειρικής;

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 21:00 θα βγει στον αέρα η πρεμιέρα του Game of Chefs,  με την Ντορέττα Παπαδημητρίου

στον ρόλο της παρουσιάστριας.

Ήδη από τα πρώτα επεισόδια φαίνεται πως το νέο ριάλιτι θα μπει αρκετά δυναμικά, με τους τρεις κριτές να παίζουν σημαντικό ρόλο με τις έντονες προσωπικότητες τους. Βασίλης Μουρατίδη, Άνταμ Κοντοβάς και Άγγελο Λάντος αναμένεται να δώσουν άλλο αέρα στο παιχνίδι με την παρουσία τους!

Οι διαφορές με τα άλλα ριάλιτι μαγειρικής

Όσον αφορά τους παίκτες εκεί θα δούμε τα «Blind Taste Test» Auditions, όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει το πιάτο του, χωρίς όμως οι κριτές να γνωρίζουν σε ποιον ανήκει. Η προσωπική ιστορία του εκάστοτε διαγωνιζόμενου τους είναι άγνωστη. Κάθε παίκτης χρειάζεται τουλάχιστον δύο ναι για να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Εκεί που τελειώνουν τα άλλα παιχνίδια μαγειρικής, αρχίζει το «Game Of Chefs»!

Δείτε ακόμα:

Game of Chefs: Το αινιγματικό μήνυμα της Ντορέττας ΠαπαδημητρίουΉλιος: Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του ANT1

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Game of Chefs: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα