Σταλόνε, Σβαρτσενέγκερ, Στέιθαμ στην Ελλάδα για νέα ταινία

12:31 8/9/2021 - Πηγή: Youfly

Το Hollywood έχει «μετακομίσει» στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα με ολοένα και μεγαλύτερες παραγωγές να έρχονται στη χώρα μας για γυρίσματα. Μπορεί ο Antonio Banderas να έφυγε, αλλά έρχονται και άλλοι αστέρες του Hollywood για να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησε ο αγαπημένος ηθοποιός. Οι Αναλώσιμοι ετοιμάζονται

να κατακτήσουν και την Ελλάδα με τη νέα τους ταινία!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το Alpha Παντού, στη Θεσσαλονίκη έρχονται ο Sylvester Stalone, ο Arnold Schwarzenegger, ο Jason Statham κι ο Mickey Rourke για τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα, μεγάλη εταιρεία παραγωγής βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να βρεθούν οι χώροι, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας. Είναι άλλωστε γνωστό ότι στις ταινίες δράσεις που παίζουν οι παραπάνω ηθοποιοί πάντα χρειάζεται έξτρα χώρος, λόγω της περιπέτειας και των έντονων σκηνών μάχης.

Οι Αναλώσιμοι κι οι παραγωγές στην Ελλάδα

Οι εκρηκτικοί ηθοποιοί έχουν ξανασυμπρωταγωνιστήσει στην ταινία Οι Αναλώσιμοι, μία τριλογία περιπέτειας με όπλα και πάρα πολύ δράση. Το franchise έχει γράψει ο ίδιος ο Sylvester Stalone και κάθε ταινία ήταν από τα μεγαλύτερα μπλοκμπάστερ, κόβωντας εκατομμύρια εισιτήρια ανά την υφήλιο.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι ακόμη γνωστή η ταινία που θα γυριστεί στην Ελλάδα, αλλά με αυτούς του πρωταγωνιστές ίσως επιστρέψουν «οι Αναλώσιμοι» με μία ακόμη ανατρεπτική ταινία!

Υπενθυμίζουμε ότι το καλοκαίρι γυριζόταν η ταινία του Antonio Banderas στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Daniel Craig βρισκόταν σε γυρίσματα στο Πόρτο Χέλι. Τελευταίος στην πρόσφατη λίστα ήταν κι ο David Cronenberg που κατέφθασε στην Αθήνα με την Kristen Stewart και τον Viggo Mortensen.

Δείτε επίσης: 

Φιναλίστ του GNTM στην ταινία του Γιάννη ΑντετοκούνμποΟ Άνθρωπος του Θεού σπάει τα ταμεία

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σταλόνε, Σβαρτσενέγκερ, Στέιθαμ στην Ελλάδα για νέα ταινία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα