GNTM 4: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση είναι γεγονός

22:20 12/10/2021 - Πηγή: Youfly

Το GNTM 4 προχωράει με γοργούς ρυθμούς και η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση είναι γεγονός! Λίγο πριν τη σημερινή φωτογράφιση, η Μελίνα Ρόρενς ανακοίνωσε ότι θέλει να φύγει από τον διαγωνισμό για λόγους υγείας.

Πολλά μοντέλα δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους και κυρίως η Άννα, η οποία είχε έρθει πολύ κοντά με τη Μελίνα. Το επίδοξο μοντέλο μόλις μπήκε στο studio έπαθε μία κρίση άγχους με αποτέλεσμα να ζητήσει να βγει έξω. Ο Γιώργος Καράβας, η καλεσμένη της ημέρας, η δημοσιογράφος και μοντέλο Νάσια Μάτσα, αλλά κι η Ζενεβιέβ

Μαζαρί ανακοίνωσαν στα μοντέλα ότι το σημερινό κόνσεπτ αφορά ένα κοινωνικό μήνυμα που σχετίζεται με την παρενόχληση και πιο συγκεκριμένα το κίνημα του #MeToo.

Η Μελίνα αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM 4

Παρόλα αυτά, όσο εξηγούσαν το πρότζεκτ, η Ζενεβιέβ παρατήρησε ότι έλειπε η Μελίνα. Έτσι, βγήκε να της μιλήσει. Τότε το μοντέλο της αποκάλυψε ότι έχει κάποια προβλήματα άγχους που δεν μπορεί να διαχειριστεί. Η διαγωνιζόμενη τόνισε ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε κάποιο θέμα, αλλά λόγω του παιχνιδιού, το άγχος ξαναήρθε στην επιφάνεια.

Τόσο η Ζενεβιέβ με τον coach, όσο και τα μοντέλα στήριξαν την απόφαση της Μελίνας να αποχωρήσει, ειδικά για τους λόγους που το έκανε. Η σημερινή φωτογράφιση αναμένεται πολύ έντονη και συναισθηματικά φορτισμένη.

Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το GNTM 4, λοιπόν, είναι γεγονός με τη Μελίνα να βγαίνει από το παιχνίδι, προκειμένου να αντιμετωπίσει το άγχος της έξω. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως η Ζενεβιέβ της είπε χαριτολογώντας πως ήταν το αγαπημένο της κούρεμα κι ήθελε να δουλέψει μαζί της. Κάτι, όμως, που δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον.

Δείτε επίσης: 

GNTM 4 Spoiler: Το πρώτο ζευγάρι στο σπίτι είναι γεγονόςGNTM 4: Η φωτογράφιση έρχεται με κλάματα και τσακωμούς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post GNTM 4: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση είναι γεγονός appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα