GNTM 4 Auditions: Ποιοι έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα

06:59 13/9/2021 - Πηγή: Youfly

Φώτα, κάμερες, κριτές, και οι auditions ξεκινούν. Το GNTM 4 επέστρεψε χθες το βράδυ συστήνοντας στην πρεμιέρα του στο Star τη διάδοχο της Βίκυς Καγιά, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, που έκλεψε την παράσταση, και παρουσιάζοντας στις πρώτες auditions ιστορίες νέων που ονειρεύονται μία καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα του Star έκανε χθες το βράδυ το GNTM 4. Τα φώτα στραμμένα αρχικά στο νέο μέλος της επιτροπής και όχι άδικα. Οι υπόλοιποι κριτές καραδοκούσαν στη

γωνία, αναζητώντας τα πρόσωπα εκείνα που θα «στελεχώσουν» φέτος το ριάλιτι μόδας. Τα υποψήφια μοντέλα από την άλλη με τις …ευλογίες πρώην παικτών και υπό την καθοδήγηση του coach Γιώργου Καράβα πόζαραν ευελπιστώντας στο πολυπόθητο εισιτήριο του bootcamp. Ποιοι ξεχώρισαν όπως από το πρώτο επεισόδιο των auditions του GNTM 4, στην μεγάλη πρεμιέρα; Ποια σχόλια των κριτών «έγραψαν»;

H τέταρτη κριτής και τα σχόλια της επιτροπής

Οι αγαπημένες auditions του GNTM 4 επέστρεψαν στις οθόνες μας. Αγόρια και κορίτσια που ονειρεύονται πασαρέλες, φωτογραφήσεις και μια καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ άνοιξαν την πόρτα του ριάλιτι μόδας. Εκεί τους περίμεναν αρχικά οι άλλοτε πρωταγωνιστές του σόου μόδας, νέοι και νέες που έχουμε δει σε προηγούμενους κύκλους. Ο περσινός νικητής, ο Ηρακλής, η νικήτρια του GNTM2, Άννα-Μαρία, ο Έντουαρντ, η Εύη Ιωαννίδου, ο Ανδρέας και ο Τσεντολίνι ήταν μερικά από τα παιδιά που είδαμε να καλωσορίζουν στις auditions τους φετινούς υποψηφίους.

Την ίδια ώρα οι κριτές οι τρεις, Σκουλός, Ζενεβιέβ και Μπράτης εν πλω έσπευσαν να συναντήσουν την εντυπωσιακή Ισμήνη Παπαβλασόπουλου που τους περίμενε στο κάμπριο τζιπ της για να τους μεταφέρει εκεί όπου «χτυπά» η καρδιά του GNTM 4. Τα φώτα βεβαίως πέφτουν στην άνετη, αυστηρή, λαμπερή, μακριά από τηλεοπτικά στερεότυπα, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Η διάδοχος της Βίκυς Καγιά έδειχνε ν’ ανταποκρίνεται στα νέα της καθήκοντα, προτάσσοντας άλλωστε την εμπειρία της από το χώρο του μόντελινγκ. Οι τέσσερις κριτές έδειχναν λες και ο καθένας τους έχει οριστεί να εκφράζει τη γνώμη του βάζοντας μοναδικά τη σφραγίδα του.

GNTM 4: Ποιοι πέρασαν και ποιοι κόπηκαν

Σε ότι αφορά τους υποψήφιους, οι ιστορίες πολλές και διαφορετικές. Ο πρώτος που άνοιξε τις audition, ονόματι Ντίνος Κρίτσης, θέλησε για δεύτερη φορά να δοκιμαστεί στο GNTM, καθώς πέρσι είχε βρεθεί πού κοντά στους φιναλίστ. «Δεν μου άρεσαν τα περσινά αποτελέσματα» θα πει ευθαρσώς, υποστηρίζοντας ότι σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Και τελικά δεν βγήκε χαμένος λαμβάνοντας τέσσερα πολυπόθητα ναι.  Ένα ενδιαφέρον diversity βρήκε ο Μπράτης στην κολυμβήτρια με το καλογυμνασμένο σώμα, ενώ συγκλονιστικές βρήκαν τις πόζες ενός νεαρού ο οποίος δήλωσε cheerleader!

Αντιθέτως δεν έδωσαν το οκέι σε μία 18χρονη φοιτήτρια. Χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ της είπε ότι βλέπει ένα κορίτσι που δεν προλαβαίνει να της μάθει το μόντελινγκ. Στη συνέχεια η θεάρα όπως την αποκάλεσαν, ονόματι Σαββίνα Σαμαρά από τη Θεσσαλονίκη, που θύμισε Κουλιανού κατά τον Σκουλό ενθουσίασε και τους τέσσερις κριτές. Το ίδιο και ο Γιάννης που αν και αδιάβαστος, όπως είπε η Παπαβλασοπούλου, έλαβε τρία ναι.

Στην επόμενη φάση όμως πέρασαν και δύο ακόμη υποψήφιοι. Η Ζωή με καταγωγή από το Σουδάν αν και προβλημάτισε τον Μπράτη με την πληθώρα τατουάζ που είχε σε όλο της το σώμα, τελικά πέρασε στην επόμενη φάση. Τέσσερα ναι έλαβε και ένας ακόμη υποψήφιος. Πρόκειται για τον Ιάσονα, τον οποίο αναγνώρισαν οι κριτές καθώς ασχολείται εδώ και επτά χρόνια με το χώρο του μόντελινγκ.

Δείτε επίσης:

GNTM 4: Ρεσιτάλ στο Twitter με τις πρώτες auditionsGNTM 4: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα κι η είσοδος της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post GNTM 4 Auditions: Ποιοι έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα